reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Tygrysek skad jestes ?

Matko..paskudnie..u nas tez snieg sie topi..i jeszcze do tego mam problem ze wszystkimi komunikatorami internetowymi i nie moge sie z M. skontaktowac...

reklama
Termin porodu ginek obliczył na 19 września (co ciekawe, wtedy kiedy urodził sie bratanek mojego męża i teściowa :-D), no ale z reguły to sie chyba nie sprawdza.
Wczoraj i dzisiaj powiedzieliśmy najbliższej rodzinie i wszyscy sa zachwyceni i juz sie noe moga doczekac. Ja tez :-)

ja jestem spod Szczecina, no (prawie mam 50 kilometrów), i bylismy z Szymonkiem u mojego brata i tak nam zleciala niedziela jutro znowu poutka 7 rano i do pracy i do przedszkola, coraz bardziej jestem skłonna iść na zwolnienie.
z terminami porotu to faktycznie różnie bywa, mój Szymek miał się urodzić 4 września urodził się 7 w ten sam dzień co rok wcześniej córka mojego brata, teraz szymon jest większy od marcelinki ale to i tak dla mnie są bliźnięta, co z tego że to inny rocznik urodzinki w ten sam dzień

Witajcie ponownie.Krótka przerwa w eterze bo wczoraj mi tak internet chodził,że myślałam,że zwariuje.Ktoś się podłączył pod neta i jak krew z nosa.I w związku z tym nie siedziałam wczoraj.Poza tym miałam starcie z moim panem i taki dzień do duszy...
Jutro mam wizyte u lekarza pierwszego kontaktu .Niestety w Anglii wizyta u ginekologa jest tylko wtedy kiedy dzieje się coś złego.Mam znowu te skurcze w okolicy jajników. Mam nadzieje,że nie jest to wynikiem nerwów wczorajszych i że wszystko jest ok
Pozdrawiam was

Witam wszystkie nowe Mamusie:-)
Dawno tu nie zaglądałam..Ostatnio dużo rzeczy zwaliło mi się na głowę, bardzo przykrych, w związku z czym przestałam nawet n jakiś czas mysleć o swoim 'błogosławionym stanie'. W tamtym tygodniu miałam mdłości, ale już mi przeszły, co mnie trochę niepokoi, bo chyba trochę za krótko trwały.
Poza tym moja najbliższa przyjaciółka jest w szpitalu..Tak się cieszyłyśmy, że w tym samym czasie zostaniemy mamami, a okazało się, że jej jajeczko jest puste:no:
Pozdrawiam Mamusie w ten deszczowy dzień.

witajcie dziewuszki ;-) ;-)

ale beznadziejna pogoda za oknem aż się nie chce nigdzie wychodzić z domku :baffled: ale chyba się przejdę do siostry na pogaduchy bo w domku nudy i nie ma co robić:eek: :eek:

mam pytanie: zapomniał wczoraj wziąść folik czy to mogło zaszkodzić dzidzi ???:confused: :confused: :confused: :confused:

ja tez czasami zapominam brac folik,nie masz sie co martwic,przeciez nie tylko w tabletkach dostarczas kwas foliowy,ale i w jedzeniu,wiec nie boj sie,nic dzidzi zlego nie zrobilas,lepiej zapomniec wzic tabletke niz wzic jakas niepotrzebnie (tak jak ja - ten cholerny ibuprom bedzie sie za mna ciagnal do konca ciazy albo i dluzej:-()

dzieki za pocieszenie :rofl: :rofl: :rofl: a co z tym ibupromem musisz go brać czy brałaś jak jeszcze nie wiedziałaś że jesteś w ciąży ????:confused:

Inez w parcy jesteś czy w domku sobie siedzisz ??

bo Ja w domku i niemam za bardzo co robić :confused: a Ty jak sobie radzisz z nudą ??

reklama
Inez w parcy jesteś czy w domku sobie siedzisz ??

bo Ja w domku i niemam za bardzo co robić :confused: a Ty jak sobie radzisz z nudą ??
Hej Tolka;-)
Ja niestety w pracy, choć jak widać i w niej troche się nudzę:-p
Ogólnie na nudę nie narzekam, a wręcz ostatnio cierpię na brak wolnego czasu i w związku z tym mam wrażenie, że zaniedbuję męża..
A Ty nie pracujesz czy jesteś już może na zwolnieniu? Bo ja sobie chyba niedługo jakieś 'skombinuję' :)

Do góry