majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Jakoś nie czuję się dziś w formie, więc mam takie kiepskie nastawienie.
Piszę z komórki. Przepraszam za błędy i brak normalnych emotek
Piszę z komórki. Przepraszam za błędy i brak normalnych emotek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kobietki!
Majandra, trzymam kciuki za kolejny raz
Wierzą Wasze dzieci ejszcze w Mikołaja? Julitka cały czas tak, pomimo że czasami miewałą wątpliwości, ale jako że w tym roku zazyczyła sobie Furby Boom za 300zł i twierdziła, że Mikołaj nie kupuje zabawek, tylko je produkuje, więc nie będzie miał z tym problemów, to powiedziałam, że jest za późno na wysłanie listu i że my kupimy jej fajny prezent. O tym liście to faktycznie zapomniałyśmy, ale wiadomo, ze za późno nigdy nie jestNo i Julitka dostanie Furby party rockers.
Kurcze, listopad a ja mam nawał w pracy, zamiast luzu już.
Czytałam przepowiednie, że nie będzie srogiej zimy w tym roku, oby się spełniło:-)
Co robićie w Andrzejki? Nas znajomi wyciagnęli na zabawę. Nie cche mi się, ale juz słowo się rzekło...