tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
jutro wielki dzień jedziemy na wesele, mały nie może zasnąc ja w sumie też niby mi się nie chce i wogóle to pierwszy raz ide na ślub i nie mam nowej kiedy, ekstra butów, torebki, bo zresztapo co teraz mi to ale tak śmiesznie się czuje i obawiam się ze minie zamęcza krewni pytaniami z serii: a na kiedy termin, a jak sie czujesz, ale ..........wygladasz, a coś się zkrzywiła a moze rodzisz???????? mam nadzieje że mnie nie beda zauwazac i sobie popija i zajmą się sobą bo ja to drażliwa jestem jak mnie tak ktoś wypytuje.
ide wzias kąpiel pozmywam naczynia i zrobie soie ekstra paznokcie chociaż.
i mam nadzieje że wytrzymam do niedzieli
bo to róznie bywa nie kobietki.
dzieki ze pozwoliłyście mi się wczoraj wygadac na forum to takie pomocne i oczyszczające umysł, nie wiem jakbym przechodziła te moje nastroje bez was.
nie mogę się doczekac Maraniko i majandry no i martwi mnie dlaczego harsharani sie nie odzywa
ide wzias kąpiel pozmywam naczynia i zrobie soie ekstra paznokcie chociaż.
i mam nadzieje że wytrzymam do niedzieli
dzieki ze pozwoliłyście mi się wczoraj wygadac na forum to takie pomocne i oczyszczające umysł, nie wiem jakbym przechodziła te moje nastroje bez was.
nie mogę się doczekac Maraniko i majandry no i martwi mnie dlaczego harsharani sie nie odzywa