reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Etka, z innej beczki (może na poprawę humoru, choć trochę) chcę zagłosowac na Bartusia. Zarejestrowałam się, zalogowałam i co dalej. A tak w ogóle jak mi się już uda zagłosowac to zarejestruje się jeszcze ze 3 razy, bo mam kilka kont pocztowych to będziesz mieć więcej głosów;-):-)

reklama
Majandra chyba ten konkurs został zakończony. Dziś wklejałam nowe zdjęcia na babyonline i czytałam, że dzieckiem miesiąca została Klaudia.

Ach dziewczyny to był ułamek sekundy!!!!!
Bartek zobaczył dziadka!!!!Olka poleciała pierwsza do drugiego pokoju a On za nim (tak zasuwał na czworaka). Jest bystrym chłopakiem i co stało na drodze to się podnosił.
W tym przypadku to było piekło!!!!
A tyle razy mu mówiłam żeby wszystko odsuwał od stołu (mojemu ojcu)!!!!
Podniósł się i CHYBA wylał zupę...poparzona Olka i On...nie było mnie....dopiero krzyk obojgu dzieci...jak zobaczyłam to tragedia....szybkie zdjęcie bluzki Bartka,ojcu kazałam Olce zdjąć spodnie i pod kran......OBOJE....
Potem pogotowie....Bartek II st poparzenia i skierowanie do szpitala a Olka nie miała już nic!!!!
A ten dziadek jeszcze do mnie z ryjem jak pilnuje dzieci?????
On był w tym pokoju i wiedział że dzieci są u niego....ale wina spadła na mnie niestety!!!!!
W tym przypadku będę ZMUSZONA dzieciom zabronić tam chodzić:angry:

Boże Etka to szczęście w nieszczęsciu, że wszystko skończyło się dobrze!!! Bo jest już dobrze, tak??? Jeny powiedź, że tak :-(

A postawa Twojego ojca karygodna!!!!! Jak tak można, dorosły myslący człowiek zwala winę na matke, której nie było w tym momencie w pokoju!!! :wściekła/y: To jakbyś była w sklepie, w pracy a dzieci pod jego opieką to również wina byłaby po Twojej stronie???!!! Etka przepraszam za ten podniesiony ton, ale normalnie nogi mi podcieło!!!!

reklama
Agulka można wklejać dzieciątka :tak::tak::tak:

Dziewczyny dzięki za głosy!!!!!! 15 głosów to jest sporo :tak::tak::tak:
Cieszę się że ta Klaudia wygrała a nie ten Olafek gdzie zdjęcie było beznadziejne a tylko patrzyli się na ładny uśmiech a nie na jakość zdjęcia:tak:
Ach w ogóle mam na razie deprechę...idę się w końcu położyć spać:tak::tak::tak:
Spalam z nim w małym łóżeczku bo dla MATEK zabrakło łóżek :wściekła/y:
Jutro Wam zapodam trochę przykładów :no:
Jeszcze gorączkuje do 39st i powyżej i pediatra zaliczony bo w szpitalu oczywiście ALARMOWAŁAM od czwartku i nie było nikogo.......
SZKODA gadać!!!
Dobranoc!!!!

Do góry