Witam witam ale się rozgadałyście dziś no proszę tylko temat sex-u sie pojawił i goraco na forum a tak wieczorami pustki:-):-):-):-):-)
A to tak jak u nas my też raczej kibicujemy Kubicy ale jak są mistrzostwa i grają nasi to obowiązkowo oglądam. Ale Kubica super pierwsze miejsce:-):-) ale co tu dużo mowić
" Polak wygrał niemieckim bolidem a Niemcy wygrali Polakiem"
i co oni by bez nas zrobili
;-);-);-);-)

Kasiu by Ty gaduła jesteś ;-);-);-)
O nie tu czekać nie trzeba tu raczej żeby być na bieżąco to trzeba się postarać a tak w ogóle WITAMY NA BB
Mój już się pogodził wie że z Wami nie wygra wolał zaakceptować moje przywiązanie do Was:-):-)
Nie brrrrrrr

Dobrze że wyjaśniłaś bo już

Witajcie kobietki!
Mój Krzysio ma ząbekhura, hura, hura...
Co do meczów to obydwoje nie oglądamy piłki, ale i tak szkoda, że nasi przegralioglądamy za to formułe z Kubicą na czele
![]()
A to tak jak u nas my też raczej kibicujemy Kubicy ale jak są mistrzostwa i grają nasi to obowiązkowo oglądam. Ale Kubica super pierwsze miejsce:-):-) ale co tu dużo mowić
" Polak wygrał niemieckim bolidem a Niemcy wygrali Polakiem"
i co oni by bez nas zrobili

Gratuluję hip- hip hura:-):-):-)Dziewczyny, jeszcze tylko 9 postów i będę miała ich 3000Muszę jakiegoś tortu poszukać w internecie;-)
![]()
Ależ kochana to bardzo dobrze o Tobie świadczyTo chyba nie za dobrze o mnie świadczy![]()

A ja mam już ponad 1000 :-)
Kasiu by Ty gaduła jesteś ;-);-);-)
:-) Witajcie Kobietki! Jestem Mama Julitki Urodzonej 11wrzesnia 2007. Nie Ukrywam, Ze Jestem Poczatkujaca Na Tym Forum I Delikatnie Zagubiona. Do Tej Pory Cala Ciaze I Te Prawie 9m-cy Spedzilam Na Innym Forum, Ale Niestety Tam Watek Wrzesniowy Wymiera Smiercia Naturalna. Bardzo Mi Brakuje Pelnej Aktywnosci Mamusiek, Dlatego Tez Postanowilam "zadomowic" Sie U Was. Mam Nadzieje,ze Nie Bedzie Tu Trzeba Czekac Kilka Dni Na Czyjs Wpis.
O nie tu czekać nie trzeba tu raczej żeby być na bieżąco to trzeba się postarać a tak w ogóle WITAMY NA BB
Ty teraz jesteś Majandra trzeciego tysiąclecia
Donkat - witaj na forum a mąż będzie się musiał pogodzić z nałogiem:-)
Asiek - bo to forum to miks życiowo-naukowo-edukacyjno-fantastyczny z elementami erotyki![]()
Mój już się pogodził wie że z Wami nie wygra wolał zaakceptować moje przywiązanie do Was:-):-)
Pytanko. Czy lubicie poranny sex? Bo ja nie. Strasznie sie przed tym bronię.
Nie brrrrrrr

OH NIE!!!!!!!!! Niecierpie!!!! Ja muszę być wypiżdzona na maksa!!!! Tzn po toalecie itp....
Dobrze że wyjaśniłaś bo już