reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam witam ale się rozgadałyście dziś no proszę tylko temat sex-u sie pojawił i goraco na forum a tak wieczorami pustki:-):-):-):-):-)

Witajcie kobietki!

Mój Krzysio ma ząbek:-D:-D:-D hura, hura, hura...

Co do meczów to obydwoje nie oglądamy piłki, ale i tak szkoda, że nasi przegrali:baffled: oglądamy za to formułe z Kubicą na czele:happy2:

A to tak jak u nas my też raczej kibicujemy Kubicy ale jak są mistrzostwa i grają nasi to obowiązkowo oglądam. Ale Kubica super pierwsze miejsce:-):-) ale co tu dużo mowić
" Polak wygrał niemieckim bolidem a Niemcy wygrali Polakiem"
i co oni by bez nas zrobili:-p;-);-);-);-)

Dziewczyny, jeszcze tylko 9 postów i będę miała ich 3000:szok::-D Muszę jakiegoś tortu poszukać w internecie;-):tak:
Gratuluję hip- hip hura:-):-):-)

To chyba nie za dobrze o mnie świadczy:zawstydzona/y:
Ależ kochana to bardzo dobrze o Tobie świadczy:tak::tak::tak:

A ja mam już ponad 1000 :-)

Kasiu by Ty gaduła jesteś ;-);-);-)

:-) Witajcie Kobietki! Jestem Mama Julitki Urodzonej 11wrzesnia 2007. Nie Ukrywam, Ze Jestem Poczatkujaca Na Tym Forum I Delikatnie Zagubiona. Do Tej Pory Cala Ciaze I Te Prawie 9m-cy Spedzilam Na Innym Forum, Ale Niestety Tam Watek Wrzesniowy Wymiera Smiercia Naturalna. Bardzo Mi Brakuje Pelnej Aktywnosci Mamusiek, Dlatego Tez Postanowilam "zadomowic" Sie U Was. Mam Nadzieje,ze Nie Bedzie Tu Trzeba Czekac Kilka Dni Na Czyjs Wpis.

O nie tu czekać nie trzeba tu raczej żeby być na bieżąco to trzeba się postarać a tak w ogóle WITAMY NA BB

Ty teraz jesteś Majandra trzeciego tysiąclecia :-D:-D
Donkat - witaj na forum a mąż będzie się musiał pogodzić z nałogiem:-)
Asiek - bo to forum to miks życiowo-naukowo-edukacyjno-fantastyczny z elementami erotyki:-D

Mój już się pogodził wie że z Wami nie wygra wolał zaakceptować moje przywiązanie do Was:-):-)

Pytanko. Czy lubicie poranny sex? Bo ja nie. Strasznie sie przed tym bronię.

Nie brrrrrrr:baffled::dry::eek::errr::growl::unsure::oo:

OH NIE!!!!!!!!! Niecierpie!!!! Ja muszę być wypiżdzona na maksa!!!! Tzn po toalecie itp....

Dobrze że wyjaśniłaś bo już :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no to Carioca szykuj się
Agulka - mnie ostsnio tez się nic nie chce dosłownie padam na pysk:baffled: i tak padłam w piątek i w sobotę a od niedzieli samotnia

A tak najbardziej to marzy mi się weekend albo pare dni w luksusie jakieś spa albo co
hmm albo weekend we dwoje też by mógł być:rofl2::-)

O matko dobrze że przypomniałaś mąż mi wykupił karnet na spa jakiś czas temu:szok::szok::szok: i muszę sprawdzić do kiedy mam czas :szok:na wykorzystanie go a było to już jakiś czas temu :baffled:lecę sprawdzić ale gapa ze mnie zapomniałam o tym tak jako,ś mi czas szybko leci nie nadążam

Właśnie mi psiapsiółka napisała, że facet ją rzucił po raz 3 :baffled: w związku trwającym 8 lat :no: a ona się mnie załamana pyta czy on jeszcze do niej wróci :confused::baffled:

Jutro mam bojowe zadanie. Jedziemy z Kubalką do ciotki w sprawie podniesienia na duchu :tak:

Właśnie mi psiapsiółka napisała, że facet ją rzucił po raz 3 :baffled: w związku trwającym 8 lat :no: a ona się mnie załamana pyta czy on jeszcze do niej wróci :confused::baffled:

Jutro mam bojowe zadanie. Jedziemy z Kubalką do ciotki w sprawie podniesienia na duchu :tak:
współczuje toksycznego związku, takiego faceta to miała dawno w d*** kopnąć

reklama
Hello! :-)

Ale tu gorąco - upały w związkach widzę :tak:

Donkat - witaj!!!

JEśli chodzi o ciekawe miejsca to my mieliśmy sporo fajnych przygód - włącznie z parkiem, lasem, łódkami różnej maści, autami, namiotami, pociągami. W domu też przygody kuchenne i łazienkowe :-)
No i urodził się Pawełek i jakoś tak dziwnie się zrobiło - mocno łóżkowo... a jak już Paweł śpi w łóżku bez szczebelków to w ogóle mam wiecznego cykora że przyjdzie i nas nakryje :sorry2: Głupio tak, nie? Nam to by się przydał szalony weekend we dwoje :tak:

Do góry