reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

jak dodac kilka cytatów do jednego posta?/////
jak chcesz cytowac kilka wypowiedzi wciskasz plusik przy postach na ktore chcesz odpowiedziec potem dajesz odpowiedz

Klavell witaj :-)co tak mało Ciebie ostatnio, trzymam kciuki żeby katarek Hani jak najszybciej przeszedł.
a witaj witaj malo nas bo pogoda ladna wiec kazda wolna chwile spedzamy na spacerkach basenach kawkach z kolezankami dzis slonka nie ma to ja na necie jestem

reklama
Justyna - wlasnie u mojego Stasia ostatnio inny zapach czuje, nie takiego skwaśniałego mleczka, ale taki jakby kwaśny zapach, mnie sie kojazy z nadkwasotą. Moze to od ząków czuć, osadza sie flora bakteryjna i dlatego?
A jak macie jeden pokoik to z dwojka dzieci byloby ciezko, jeden bryka a drugi senny. Jakby sie dalo z kuchni zrobic pokoik, a kuchnie dac do korytarza, albo jako aneks kuchenny, a w perspektywie wieksze lokum, to mozna szalec z rodzeństwe dla Matysa :-D

Donkat - u nas z jedzeniem dokladnie tak samo. Moze ostatnio nieco lepiej.

jak dodac kilka cytatów do jednego posta?/////

wtedy nie wciskasz 'cytuj' pod postami tylko każdy cytat dodajesz ręcznie. jak masz sporo cytatów to najlepiej przekopiuj wszystko co chcesz, wklej sobie do notatnika, a później na forum każdy cytat wpisuj tak:

[quote = tu wpisz nazwe uzytkownika]
tu wpisz cytat

[/ quote]

odpowiedź do cytatu

oczywiście między quote a tym znaczkiem (=) nie może być spacji. To samo się tyczy tego znaczka (/) i quote na końcu. Napisałam to w ten sposób, żeby pokazać jak się to koduje:)

oo... albo z plusikiem, tak jak napisała klavell... o wiele łatwiej :)

hyh, byliśmy na ćwiczeniach. Pani mówiła, że jest OK:) Mamy troszeczkę mniej ćwiczeń.

Ostatnia edycja:
Wiecie co zaobserwowałam u Igora on ma jakby zgagę widzę że mu się odbija i strasznie się krzywi czasami nawet zapłacze nie wiem od czego może od tego mleka bebilon pepti bo pije je dopiero od 1,5 tyg ?? Czy to raczej nie??

A tak w ogóle to już po wielkim spaniu 30 min.

A u nas podoga ok. Jak wychodziłam to założyłam bluzę na długi rękaw i było mi za ciepło. Teraz się troszeczkę ochłodziło.

A wózka jak nie było tak nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny dzięki za naukę cytowania.

Adaś ostatnio po południu robi sobie leżakowanie, ostatnio na mnie. przytula się i dyda smoka. trwa to około 15 min , a potem szaleje jakby naładował akumulatorki. Nie zasypia tylko odpoczywa. Czy też tak macie????? A jak chciał dziś odpocząc 'przyszedł" do mnie , pociągał za nogawkę i wołał mama didi, mama didi. Cudnie.

u nas deszcz poszedł bokiem i nadal SUSZA

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety deszcz nas przegonił, a szkoda:-(
Nieczuje, żadnego brzydkiego zapachu z ust, a apetyt mu dopisuje od tygodnia:szok::laugh2:
Krzysio bije jakieś rekordy spania:rofl2::laugh2: wczoraj spał prawie cztery godziny, a dzisiaj jak zasnął o 12 to wstał 15,45:szok::szok::szok:

Do góry