reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra - mój Tymek wyje jak nie pozwalam mu bawić się (tzn. stukać łapkami) w laptopa. Doszło do tego, że wytargałam starą uszkodzoną klawiaturę od kompa, bo nie mogę spokojnie popisać, młody dostaje kociokwiku na widok otwartego lapka, a tak przynajmniej na chwilę zajmie się trupem klawiatury. A poza tym to już wyrwał dwa klawisze w naszym laptopie:baffled: Nie wiem jakim cudem... A odkurzacza się boi. Jak włączam to w ryk.

Ha, no i muszę się pochwalić moim starszym synem. Kuba dzisiaj po raz pierwszy spał w nocy już bez pieluchy. I obyło się bez wpadki. Wow, ciekawe czy to już prawdziwe pożegnanie z pampersami? Kupiłam taki gruby podkład - prześcieradełko frotte z jednej strony wyłożone gumą, zamiast tej folii ochronnej, bo strasznie się marszczyła i ciągle zjeżdżała spod prześcieradła.

Dziewczyny - wiem, że ta sprawa była przerabiana już dawno na naszym forum, ale w związku z tym, że trochę cienko u nas z kasą postanowiłam spróbować posprzedawać troszkę ubranek po Tymku na allegro. Mam do was serdeczną prośbę o jakieś przykłady, w jaki sposób "zareklamować" dane ubranko, żeby je sprzedać, sprzedawać pojedynczo, czy w zestawach, wybierać formę aukcji czy kup teraz. Będę wam wdzięczna za każdą przydatną radę doświadczonych allegrowiczek.

Ostatnia edycja:
reklama
Doszło do tego, że wytargałam starą uszkodzoną klawiaturę od kompa, bo nie mogę spokojnie popisać,

Dziewczyny - wiem, że ta sprawa była przerabiana już dawno na naszym forum, ale w związku z tym, że trochę cienko u nas z kasą postanowiłam spróbować posprzedawać troszkę ubranek po Tymku na allegro. Mam do was serdeczną prośbę o jakieś przykłady, w jaki sposób "zareklamować" dane ubranko, żeby je sprzedać, sprzedawać pojedynczo, czy w zestawach, wybierać formę aukcji czy kup teraz. Będę wam wdzięczna za każdą przydatną radę doświadczonych allegrowiczek.

My dodatkową klawiaturę też mamy od tygodnia, bo nie wyrabiałam:tak:

Co do allegro ja kiedyś sprzedałam zestaw i poszedł za marne grosze a rzeczy były fajne, więc zaczęłam sprzedawac po jedyńczo i to się bardziej opłaca i na aukcji. przez ponad dwa tyg zarobiłam około 200 zł.;-)

Byłam teraz na ogrodzie po sałatę i dodatki na obiad, ale pięknie leje i to mocno. Cieszę się , bo u nas nie padało od 2 m-cy.

Ostatnia edycja:
Hej, nie wiem,czy kupujecie RODZICE Claudi. Polecam lipcowy nr. Jest artykuł o raczkowaniu, o stópkach, o "męskich sprawach".
Lecę posprzątać,bo młody zasnął.

No a ja wyszłam z dzieckiem kulturalnie na spacer i.. po 20 minutach wróciłam:baffled: Nic nie wskazywało, że na nowo zacznie padać, a jednak i teraz mały śpiocha-ciekawe jak długo. Jak ja nie cierpię jak z małym nie pójdę na spacer!!!wrrr

A ja wszystko wyrzucałam:crazy: Ale do 16 jeszcze jest czas i zacznę przymuszać moje dziecko do jedzenia obiadków, bo u nas z Bobovity podchodzą tylko deserki;-)

reklama
Do góry