reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
tak, chodzilo o kielce, chce szybko pisac i zjadam litery. ja mieszkam teraz w radomiu,a dokladnie pod. pochodze z Nowej Slupi niedaleko Kielc i tam mam mame i reszte rodzenstwa. bylas na Swietym Krzyzu? nowa slupia lezy u jego stop.
Nie, no właśnie byłam zdziwiona, bo wcześniej pisałaś, że z Radomia jesteś. To ja mam do Radomia bliżej:tak:

No jasne a moze ktos jeszcze dolaczy?
Nikt więcej w Wawie nie mieszka:no:

:szok::szok::szok: u mnie to niespotykany widok! moj maz jest rozpieszczony przez mame i babcie pod tym wzglewdem i sprzatanie go nie interesuje
Taaaa, u mnie też:wściekła/y:

Dziewczyny a co sie dzieje ze Hrudy nie ma???????????????????????:szok::szok::szok:
Czy wszystko u niej w porzadku?
Hruda ma jakieś kursy i z tego co pamiętam, to się na ten czas do rodziców przeniosła. Ale powinna już wrócić.

No co Ty!???? Wyslalam a teraz mi pisze ze nie moge wyslac ponownie bo juz raz to zrobilam! moze masz w spamie? albo cos im nie dziala na stronie.

Co zrobilam ze mi sie uklad klawiaturz zmienil i zamienilo mi sie z z y????

przed chwilką sprawdzalam i niebylo:no: sprawdze jeszcze raz w spamie

reklama
Czy wasze dzieci też stają przy wszystkim co się tylko da :szok: normalnie ostatnio nie mogę ujarzmić mojego małego tajfunka łóżeczko już nie służy do spania tylko do stania....

Do góry