reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak bywa...kobitki pouciekaly.:-(
A ja buszuje na allegro w poszukiwaniu stroju kapielowego, turkusowego...jak na razie tez posucha:baffled:

reklama
To Hruda dobra jesteś jak to jedyny grzech ;-)

Ja już nic nie jem. Przed chwilą wypiłam pyszny koktail truskawkowy uczyniony przez mojego męża, hmm, jeszcze by się jakieś winko przydało dobre...

Właśnie wyprasowałam wielką hałdę prania, chyba 3 wsady do pralki. W końcu, bo już czekały tydzień:baffled:

Luandzia, to poślij mi na priva numer rehabilitantki. W poniedziałek pójdę do pediatry tak kontrolnie i sobie z nią porozmawiam, zobaczę co powie i może się wybiorę do rehabilitantki. Jestem daleka od panikowania, ale nie chciałabym czegoś zaniedbać.

Wy tu zajadacie lody gofry a ja kanapki :zawstydzona/y::-p a swoją drogą to super pora na kolacje

Witam. Ja też kończę kanapeczki.
Hrudzia a może tenCAROline model 15 błękit 75B/38 hit cena 29.99 (386539040) - Aukcje internetowe Allegro

Miałam byc od 20 na BB ale zdecydowaliśmy, że całą rodzinką pójdzeimy na ten festyn. Ot tak, żeby ludzie myśleli, że zgodna i fajna z nas rodzinka;-)

Adasiowi pozwoliłam zasnąc przed 18, więc mogliśmy iśc i zasnął w domciu dopiero o 21:30 ( pierwszy raz):-D:szok: Było fajnie a na zamku dmuchanym to miał frajdę i na karuzeli też.
Ślubny został a ja z dzieciaczkami wróciłam i teraz siedzę z Wami. :tak:

reklama
mój małżonek własnie robi tarte z porami tyle że zapomniał że nie mamy porów no i musiałam jechać do tesco bo on już wypił piwo ciekawe na którą będzie gotowa ta kolacja pewnie na 1 ale ja już się przyzwyczaiłam do takiego późnego jedzenia
Doti wyślę Ci numer sms-em ja u niej byłam tylko dwa razy miałam iść jeszcze raz ale w między czasie Zuzia zaczęła raczkować i nie było sensu , ona nie jest jakaś nadgorliwa i generalnie uważa że każde dziecko ma swój czas ale wybrać się chodź raz nie zaszkodzi pokaże Ci ćwiczenia itd

Ostatnia edycja:
Do góry