reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie nad czym się zastanawiam co w tym jest, że Kuba jest taki aniołkowaty w blokach u mamy, a tutaj w domu jakby czasem diabeł w niego wchodził :sorry2: podejrzewam, że w dużej mierze winna jest temu teściowa bo skaka nad nim jak nad jajkiem stuknie się gdzieś nie zwraca na to uwagi, a ta już leci i chucha dmucha i ubolewa co się stało dziecku :dry: zwracałam jej uwagę, ale trafia jak w studnie. Tam u mamy jest totalny luz i pewnie wyczuwa mój nastrój, że tam się lepiej czuje.

Ooo! dobre kobiety poczekały za mną:-p
Ja dzisiaj częstuję Zielone dziewiątki - Nalewka - Produkcja - Stumbras -.
S powiedział,że faktycznie mąż w domu to mam brać się za lepsze zajęcia niż BB:-D
Harsh ma maturę,a ogólnie to chyba tak sobie. Na razie mieszka w niedoszłej teściowej.
Jutro jedziemy na grila do siostry mojej mamy więc nie wiem,czy zaglądnę do Was.
Prośba : może któraś kliknąć http://www.allegro.pl/item624815877_sexi_czarna_zobacz_koniecznie.html
Jak Ralph Fiennes - Wyszukiwarka Grafiki Google może grać Lorda Voldemorta?? Oglądam Pottera:cool2:

Ooo! dobre kobiety poczekały za mną:-p
Ja dzisiaj częstuję Zielone dziewiątki - Nalewka - Produkcja - Stumbras -.
S powiedział,że faktycznie mąż w domu to mam brać się za lepsze zajęcia niż BB:-D
Harsh ma maturę,a ogólnie to chyba tak sobie. Na razie mieszka w niedoszłej teściowej.
Jutro jedziemy na grila do siostry mojej mamy więc nie wiem,czy zaglądnę do Was.
Prośba : może któraś kliknąć http://www.allegro.pl/item624815877_sexi_czarna_zobacz_koniecznie.html
Jak Ralph Fiennes - Wyszukiwarka Grafiki Google może grać Lorda Voldemorta?? Oglądam Pottera:cool2:

Ja też :tak: on chyba grał w "angielskim pacjencie" rewelacyjny film!!!!

Justa wklej raz jeszcze ten link bo coś z nim jest nie tak.

reklama
Do góry