reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ależ miałam noc, nie mogłam zasnąć do 5tej rano. Przy okazji wyhaczyłam, że sąsiad ma kochanke, co za ćwok. Wychodziła od niego rano i pruła się na całą ulicę, pokłócili sie.

Asiek - moj Stasiu tez gada w swoim jezyku - intonuje tak jakby zadawal pytanie, albo sie wyklocal. Mowi troche juz po naszemu, ale nie mozna sie jeszcze dogadac.
Hruda - pieluszek jest 44 i kosztuja 30 zł. Sa delikatne, przewiewne i chłonne.
Monia - szczerze mowiac jak napisalas o tym, ze Mati duzo pije to przyznam wpadl mi na mysl wysoki poziom glukozy, ale skoro od zawsze tak lubi to chyba po prostu sie tak przyzwyczail.
Kasiu - to milo czytac ze jestes zadowolona z pracy, szkoda ze nie pracujesz u nas na poczcie. U nas zreaszta w okolicy mnostwo starszych osob i zawsze na poczcie robia kolejki, bo nie maja bankowych kont internetowych :laugh2:

Moje chlopaki na procesji, a ja wysiaduje moje jajo.

Majandra super masz z tymi pieluchami, ale co prawda to prawda koszty wyrównują się z proszkiem, wodą i prądem :tak:
mam takie samo zdanie:tak:

hej.....

Dzień zaczął się okropnie, Maja nie chciała ubrac sweterka bo jej zdaniem nie pasował do sukienki,............. W końcu trafiliśmy na koniec procesji, potem obiadek i kawusia i kolacja u rodziców........
Mały głośsno wołał siusiu kiedy na ostatnim ołtarzu było podniesienie i była cisza............ u mamy też ładnie chodził do kibelka, pilnował się bo wzięłam za mało pieluch ( tak długo nie planowałam u rodziców siedzieć)

Carioca ale detektyw z Ciebie.....

Kasia fajowo jak robota Cie cieszy:tak::tak::tak:

My mielismy poważna rozmowę z rodzicami i prawdopodobnie juz niedługo weźmiemy kredyt a nie za 4-5 lat:tak: Ostatnio dużo o tym myślimy i J rozgladał się po różnych bankach i znalazł takowy który może nam go udzielic przy naszych śmiesznie niskich dochodach......... Jestem tak podjarana, bo marzenia są prawie na wyciągnięcie ręki.... i Maja MOŻE pojdzie do szkoły juz w innym mieście:tak:

Agulka bardzo, ale to bardzo trzymam kciuki za Wasze plany!!!!! Oby się udalo!!!!

Ja już sama nie wiem kiedy w końcu będe mogla powiedziec, że jeste na swoim czemu ostatnio kiedy była u Nas mama teściowa zabrała ją do tego swojego domku, aby pokazać jak idą postępy w remoncie podobno teściowa powiedziała (wiem to od mamy) że jeszcze 4 lata z nią wytrzymam :wściekła/y::crazy: teraz nie wiem czy mama sabotuje moje kontakty z teściową ze względu na dawną zazdrość z powodu kontaktów jakie mnie łączyły z teściowa czy rzeczywiscie o czymś nie wiem :confused2::sorry: bo plany były jasne góra GÓRA wczesna wiosma 2010 i tesciow nie ma!!!!!

Kuba nie miał dziś drzemki i był niedo zniesienia!!!!! Teraz zasnac nie moze siedzi mi na kolanach i jeczy!!!! :crazy:

Nuska - wyszelej sie na Panienskiem:tak::-)...a jakis "sensowny" Pan bedzie:-p:rofl2:?

Niestety nie :-ppani młoda ma z panem młodym umowę on żadnej babki ona żadnego faceta ale idziemy na imprezkę i będziemy miały wszystkie na głowach czerwone rogi:-p:rofl2:

Dzień zaczął się okropnie, Maja nie chciała ubrac sweterka bo jej zdaniem nie pasował do sukienki,............. W końcu trafiliśmy na koniec procesji, potem obiadek i kawusia i kolacja u rodziców........
Mały głośsno wołał siusiu kiedy na ostatnim ołtarzu było podniesienie i była cisza............ u mamy też ładnie chodził do kibelka, pilnował się bo wzięłam za mało pieluch ( tak długo nie planowałam u rodziców siedzieć)

Już się zaczęło typowa kobieta :-D:-D:-D:-D:-D
Co do planów to oby się udało superrrr (ja ciągle pamiętam że obiecałaś nas CAŁE BB-owiczki zaprosić na parapetówkę;-) )

reklama
Do góry