reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dżem dobry...;-):-)
W zasadzie to taki sobie, bo jakoś niby temperatura niezbyt niska, a odczuwa się taki przejmujący chłód...brrr i załamałyście mnie tymi śnieżycami, już i tak ledwo można się po ludzku poruszać, a jak jeszcze napada....:szok:
Agulka- a czy Adaś bierze wit C? Ja pamiętam że właśnie wtedy równolegle cały czas podawany był cebion (aby żelazo się wchłaniało należycie). Miał bardzo niskie żelazo, ale teraz jak przy okzji robimy jakieś potrzebnbe badania to zlecam tez morfologie z żelazem i od dłuższego już czasu ma rewelacyjne. Ale przyznam, że też uważam na to co młody je i z czym właśnie po to, aby to co potrzebne się wchłonęło np. rybę z brokułami itp

Witaj Monia wieczorowo:-) właśnie się zastanawiałam co tu dziś tak puściutko:szok: ja już powoli zbieram się do domciu:-) u nas znowu sypie:wściekła/y: wiec pewnie świetnie się będzie jechało:crazy: już naprawdę mam serdecznie dość tej zimy:wściekła/y:

Aneta wcale nie zazdroszczę Ci jazdy w taką pogodę:confused2:jak już będziesz w domku to nie zapomnij sie zameldowac;-)

witam!!

woda na kawke sie gotuje, paczus czeka;-):-)
kto sie dolacza do biesiady?

u nas od rana sypie. raz mokry drobny snieg, raz grubszy, wieje przy tym. zaliczylam jzu miasto, bo bylam w PUP i innych instytucjach

dzis an obiadek kupilam watrobke- mniam! uwielbiam, a rzadko mam okazje jesc:sorry:

po poludniu wpadnie kolezanak z dziecmi:-)

Aneta, jak sie wczoraj ejchalo?

Witam. Dziś ostatni dzień urlopu :-:)-:)-:)-:)-(

a wypoczelas chociaz?

witam!!

woda na kawke sie gotuje, paczus czeka;-):-)
kto sie dolacza do biesiady?
ja własnie za 10 min idę wrzucic młodego do łózka a potem dołaczę sie do biesiady:tak:

u nas od rana sypie. raz mokry drobny snieg, raz grubszy, wieje przy tym. zaliczylam jzu miasto, bo bylam w PUP i innych instytucjach

u nas wieje......nie pada

dzis an obiadek kupilam watrobke- mniam! uwielbiam, a rzadko mam okazje jesc:sorry:

bardzo lubię, inni domownicy NIE.............. a u mnie dziś pachnie od rana grochówką:tak::tak::tak::tak::tak:

po poludniu wpadnie kolezanak z dziecmi:-)

a wypoczelas chociaz?

Witam.

Jednak wole jak Adaś przychodzi do nas do łózka po 4 , bo wtedy spimy do po 7 a tak o 6 cała ferajna na nogach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia pozdrawia Was, siedzi juz 2 dni u mamy...............

Witam się i ja:-) próbuję młodą zagonić do spania ale jakoś kiepsko mi to idzie:confused2: a przydałoby się bo nie wiem co jej dziś się stało ale wstała o 6:40:szok: więc raczej kiepsko ją widzę bez drzemki:nerd:

Aneta wcale nie zazdroszczę Ci jazdy w taką pogodę:confused2:jak już będziesz w domku to nie zapomnij sie zameldowac;-)

Przepraszam że się nie zameldowałam:zawstydzona/y: zagadałam się z M i nawet nie wiem kiedy była24:szok: i poszlismy spać;-)

Witam. Dziś ostatni dzień urlopu :-:)-:)-:)-:)-(

To juz zleciało:szok: ale co się dziwić wszystko co dobre niestety szybko się kończy:wściekła/y:

Całkiem nieźle jak na takie warunki pogodowe;-) nie wiem czy to ja już przywykłam czy na drogach jest znacznie lepiej:sorry: ale muszę przyznać że ostatnio robię się nerwowa za kółkiem do szewskiej pasji mnie doprowadzają sieroty które jak tylko zobaczą trochę śniegu na drodze jadą max40:wściekła/y: wczoraj wjechałam w ten tunel co Wam pisałam a tam przedemną sierota jadącą 20:szok::wściekła/y: myślałam że mnie szlak poprostu trafi:confused2: jak tylko z niego wyjechałam obtrąbiłam ją i wyprzedziłam nie wiem nerwy mnie czasem ponoszą:zawstydzona/y:

reklama
Witam się i ja:-) próbuję młodą zagonić do spania ale jakoś kiepsko mi to idzie:confused2: a przydałoby się bo nie wiem co jej dziś się stało ale wstała o 6:40:szok: więc raczej kiepsko ją widzę bez drzemki:nerd:

Przepraszam że się nie zameldowałam:zawstydzona/y: zagadałam się z M i nawet nie wiem kiedy była24:szok: i poszlismy spać;-)

To juz zleciało:szok: ale co się dziwić wszystko co dobre niestety szybko się kończy:wściekła/y:

Całkiem nieźle jak na takie warunki pogodowe;-) nie wiem czy to ja już przywykłam czy na drogach jest znacznie lepiej:sorry: ale muszę przyznać że ostatnio robię się nerwowa za kółkiem do szewskiej pasji mnie doprowadzają sieroty które jak tylko zobaczą trochę śniegu na drodze jadą max40:wściekła/y: wczoraj wjechałam w ten tunel co Wam pisałam a tam przedemną sierota jadącą 20:szok::wściekła/y: myślałam że mnie szlak poprostu trafi:confused2: jak tylko z niego wyjechałam obtrąbiłam ją i wyprzedziłam nie wiem nerwy mnie czasem ponoszą:zawstydzona/y:
Aneta a możesz pstryknąc zdjęcie tego tunelu:rofl2:

Do góry