reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

spojrzalam w okno a tu swiata nie widze, bo jakis TIR zastawil. patrze na ulice, a tu znow korek w obie strony. chyba sie cos rozkraczylo, albo sie zmiescic nie moga, jak rano:crazy::crazy::crazy:
jakas taka łajza odsniezala tym razem, ze nic na boki nie zgarnal tego sniegu, tylko droga jest o polowe wezsza:angry::angry:

reklama
Na wszystko mam porobione tylko jeszcze prasowanie;-) miałyśmy iść z Tuśką na spacer ale gwiazda oznajmiła że chce spać:sorry: więc jej nie broniłam przynajmniej sobie spokojnie odsapnę:-)

Aneta mam taki syrop w domu więc mu dziś zapodam:tak:

Spróbuj zaszkodzić napewno nie zaskodzi:no: a może pomoze:tak:

Aneta, mozesz przypomniec sposob na pozbycie sie smaru z ubran?
P dzis uciapal kutrke, na swiezo zalalam plynem do garkow, upralam w 60st i teraz wyciagnelam z pralki z plama:crazy:

Byłaś blisko z tym płynem;-) ja do tych plam używam fairego albo ludwika bo te łagodne z balsamem itp nie działają:no: nacieram plamę pożądnie płynem i trę na sucho potem ręcznie zapieram tą plamę właśnie płynem i piorę normalnie w 40 stopniach ale z podwójną wodą:tak: ale ostatnie spodnie sie nie doprały ponowie próbę mam nadzieję że zejdzie:sorry:

spojrzalam w okno a tu swiata nie widze, bo jakis TIR zastawil. patrze na ulice, a tu znow korek w obie strony. chyba sie cos rozkraczylo, albo sie zmiescic nie moga, jak rano:crazy::crazy::crazy:
jakas taka łajza odsniezala tym razem, ze nic na boki nie zgarnal tego sniegu, tylko droga jest o polowe wezsza:angry::angry:
Właśnie takie bezmózgie istoty mnie najbardziej wkurzają:wściekła/y: odśnieżają tylko tak aby było a potem cyrk na drodze:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::angry::angry:

Agulka dobrze że chociaż kino się udało;-) Maja za to pewnie zachwycona?

Aneta my tez mieliśmy iśc na spacer, ale nie dość, że mi sie przez ta pogodę nie chce to jeszcze jest na plusie temperatura i powietrze mokre a na dodatek CIAPA, PLUCHA>>>>>>>>>>>>>. bleeeeeeeeeeeee okropna pogoda , 2 min na dworze i mokrzy bysmy byli calusieńcy a szczególnie buty................. kaloszy chyba mu nie założe:sorry::sorry::sorry::sorry:
Maja zachwycona, ale powiedział, że więcej tego filmu by nie obejrzała:no::no::no:

No to i ja odbijam karte obecności :-D

Walnetynki mineły bardzo przyjemnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: R miał z rana msze za dziadka później jak przyszedł to dał mi Raffaello i powiedział, że mnie bardzo kocha .... ciekawe ile w tym prawdy :confused2::sorry:

Donkat nieciekawie z tą ulica :-( ile tym razem P zostaje w domu???? Przyjemnie aż czytać że malutka tak się cieszy ze spotkania z tatą.

Agulka jak tam u Was??? Dobrze już??? :-D byliście na "Księżniczka i żaba" tak??? Też chciałam iść z małym na bajke do kina bo "Potwory i sp" ogląda bardzo ładnie :tak: siedzi na dupce całą bajke i ogląda a widział ją chyba z 10 razy.

Anetko, ale Ty pracowita pszczółka jesteś :tak::-D

Moniu tak syrop prawoślazowy to super sprawa jak Sanosvit :tak: ale to już kiedyś było poruszane :rofl2: myslałam kiedyś nad tym mopem na pare, ale skoro to takie badziewie to nie ma sensu wydawać kasy.

My niedawno wróclilićmy od babci :rofl2: zawiozłam mamie książke "Kod..." kiedy widziała, że ją czytam zapowiedziała, że koniecznie musi ją po mnie przeczytać. Dziś skończyłam i jestem bardzo bardzo zadowolona!!!!!! Szkoda, że w filmie nie ukazali tej chemii jaka powstała pomiędzy Langdonem a Sophie :tak::-D ojej aż żałuje, że nie ma kontynuacji ich watku w innej książce :zawstydzona/y::-D co do pogody to u Nas zima w pełni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :crazy::angry: na przystanku sąsiad przyczepił się do mnie, że w taką pogodę :eek::confused2: wyszłam z dzieckiem na dwór a ze zdziwieniem mówię "w taką pogodę???? Przecież jest pięknie nie ma mrozu zaledwie -2 troszke prószy śnieg i nie ma wiatru" aż mnie lędzwia zabolały z nerwów!!!!

czytałam na necie prognozę długoterminową i na początku marca w nocy mają byc temperatury -15stopni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ta zima się w tym roku chyba nie skończy:sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

czytałam na necie prognozę długoterminową i na początku marca w nocy mają byc temperatury -15stopni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ta zima się w tym roku chyba nie skończy:sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monia Ty już przestań studiować te prognozy;-) ja już sobie odpuszczam kompletnie bo ostatnio wogóle się nie sprawdzają:no: zresztą na całe szczęście:-) bo u nas ciągle mówią o mrozach w nocy na poziomie -10 i więcej a tym czasem jak jest -3 to dużo:-) ja tam sie cieszę z tej odwilży chociaż robi się brzydko na ulicach:crazy: ale marzę o tym aby zniknął z mojego krajobrazu ten wstrętny śnieg

reklama
Do góry