reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

I właśnie dlatego ja nie jestem taka dobra dusza:sorry: wolę sprzedać na allego:sorry:
tak jak ja.................. bo jesli ktos mi ccos daję to to odwzajemniam, a jesli ktoś tylko czyha by cos wyhaczyc to niech sie wali.................. wąłśnie mamy kłótnie z J, on chce swojej siostrze, tej co w ciążę beznadziejnie zaszła a raczej jak to ona mówi: mąż mnie zasiał:crazy: oddać łóżeczko, nosidełko.....itp............... ale ja stanowczo mówię NIE........... ja to sprzedam i będę miałą na materac dla małego..................:eek::eek::eek: Oni myslą, że jak kredyt wzielismy to na wszystko nas stać................ i możemy sobie pozwolic na rozdawanki

reklama
a myslisz, ze bym nie chciala? tylko, ze taka wyprawa jest "nielegalna", bo niunka nie moze chyba jezdzic takim autem, a jesli ona moze, to ja sie nie zmieszcze, bo niby jest dwuosobowe, pomimo miejsca na lezance;-)

ja bym chciala moc zaplanowac i jechac:-:)-:)-(
a ja żyłam nadzieją:-:)-:)-:)-:)-(

Aż miło czytać takie rozgadane towarzystwo :tak:

Anetko ja również nie należę do tych szczodrych :sorry: pare razy przejechałam się na dobroci i miałam za swoje. Tak więc wolę sprzedać lub po prostu schować na strychu niż obdarowywać no chyba, że sama coś dostanę to inna sprawa :tak:

Z szefową macie świetny "kontrakt" :tak:

Agulka ja już dziś próbowałam obejrzeć "kod..." i mam zamiar obejrzeć "Anioły..." ciekawe czy mi się uda na tym złomie.

Monia Ty nie strasz z tą pogodą bo ja tu licze na wiosne :-D Donkat poplułam się jak przeczytałam Twój tekst o małej co pyta się "czemu sikasz" a później o tej zimie :rofl2::rofl2:

Donkat fajna sprawa z taką objazdową wizytą :tak:a książki fajne tyle, że nie mam weny do czytania tych pozycji więc wolę sprzedać, aby się przydały do czegoś. Zakupiłam je bo bardzo lubię te filmy, ale niestety wersja czytana nie podeszła mi :sorry:

Asiu zależy którędy będziecie jechać :laugh2: ale z tego co kojarze to raczej nie zatoczycie koła, aby zawitać na Zagłębie do Zawiercia.

Przyszedł małemu ten odkurzacz i powiem szczerze, że tania lipa :eek::eek: ale co tu oczekiwać po 15zł. Co prawda Kuba zadowolony bo buczy, ale lipa jak diabli!!!!

Z szefową macie świetny "kontrakt" :tak:

nie z szefową choć ona też świetna kobitka tylko z kierowniczką;-) ale cały widz polega na tym że my bardziej się przyjaźnimy niż któraś któreś szefuje;-) zresztą tak samo było za czasów gdy ja byłam kierowniczką:tak: co innego w stosunku do pozostałej części personelu która sie tu przewinęła;-)

reklama
Mowily w telewizorze,ze do niedzieli sryjda,bo na plusie i deszcz ze sniegiem lub sam deszcz,blllllleeeeee
cały czas słusze KAP< KAP< KAP...................... na parapecie............... odwilż musi przyjśc, bo inaczej snieg nie stopnieje i nie przyjdzie wiosna............. to niech lepiej będzie juz na plusie:tak:.
Lecę dzieciorki wyrzucic z wanny:sorry:

Do góry