reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

A co to takiego:sorry::szok: ja w sumie nie mam jakiegoś mądrego postanowienia :zawstydzona/y: nie wiem czemu ale nigdy się w to nie bawiłam:no:
ja w sumie też nie ale w tym roku postanowiłam że spróbuję:tak:a już dziś miałam ogromną ochotę na princ polo:szok:
a byłam dzis z Matim w kościele i staliśmy przy konfesjonale a ludzi było pełno jak mrówek i z braku już sił posadziłam go na tym konfesjonale i on coś tam zaczął grzebac w księdza gazetach i wyjął z nich princ polo:szok::-Djaki był płacz jak mu je zabrałam i odłożyłam z powrotem a młodego już nie posadziłam na ten konfesjonał bo by mu ten wafelek nie dał spokoju:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Ach ze słodyczy to by mi łatwo było zrezygnować;-) gorzej z fajek ale na takie wyzwanie nie jestem gototowa:zawstydzona/y:
ach siostro w szponach nalogu:zawstydzona/y:
Agulka moje zycie jest tak radosne jak Twoje:confused2: Wy chociaz planujecie, remontujecie, za chwile bedziecie malowac, przenosc graty, ukladac wchystko w slicznych szafkach,a ja?? Wielka nicosc, ja i S ze swoja rodzina knujacy za moimi plecami. Jakbym glosu nie miala:-(
A z wesolych nowin to chyba w kwietniu na wesele idziemy:baffled:

reklama
;-):-D

JAka ja głodna jestem:eek:
To idź żreć Tobie nie zaszkodzi;-):-):-D albo poczekaj jeszcze 25 minut nie całe i za kiełabskę się będziesz mogła wżiąć :-D przyznam że ja mam pyszny boczuś w lodówce i też mnie cały dzień kusi:zawstydzona/y: ale na szczęście nie skusił i zaraz chyba wreszcie uciekam spać bo oczka się kleją:zawstydzona/y:

Do góry