reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
moj maz nie zajazyl kawalu
tam sa linki, ktore musisz wkleic na nowej karcie, jak masz 4 to tak kazdy pokolei, a pozniej klikasz na 1 sciagniete i rozpakowujesz i masz film, nie ma pomylek. Jak sciagne to wrzuc ena chomikaJustyna a jak sie sciaga z peb ? tam sa jakies kody,nie rozumiem tego![]()
Aneta szkoda, że antybiotyk, ale dobrze że słaby...... do poniedziałku juz będzie po."Czarodziejski całusek" dla Natalki
U nas lekki deszczyk pada i snieg znika w oczach, w parapet tylko kap, kap, kap.......
Niedawno J dzwonił do płytkarza.............. przyjdzie na samym początku marca...jupi.........:-):-):-):-):-):-)
Panele też dziś zamówiliśmy i luksfery......... w sobotę chłopki będę je montować i domek zacznie nabierać w środku kształtu
:-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dla poprawy humoru zajadam się chipsami![]()
Agulka widzisz czasem do szczęścia wystarczy jeden dzień

wczoraj deprecha dziś (tzn wczoraj) HAPPY FACE 

tylko gdyby tej kasy więcej było ...............
Oj święte te słowa Kochana święte!!!!!
Facet dostał na urodziny papugę. Szybko zorientował się, ze ma ona okropny
nawyk przeklinania I rzuca mimochodem co drugie słowo. Cóż miał jednak
zrobić - wyrzucić żal, zawsze to jakiś towarzysz, zresztą prezent. Wiele dni
starał się walczyć ze słownictwem papugi. Mówił do niej mile słowa, puszczał
łagodną, klasyczna muzykę, robił wszystko, żeby dać papudze dobry przykład.
Słowem - pełna poświecenia terapia I wszystko na nic. Pewnego dnia, kiedy
papuga wstała lewa nogą i była wyjątkowo wredna, facet nie wytrzymał. Zaczął
krzyczeć, ale papuga darła się głośniej. Potrząsnął nią. Wtedy nie dość, ze
go zbluzgała , to jeszcze dostał parę razy dziobem. Zdesperowany wrzucił
ptaszysko do zamrażarki, zatrzasnął drzwi, oparł się o nieiI zsunął w dol.
Papuga rzuciła się kilka razy o ściany zamrażarki, cos zabełkotała I nagle
wszystko ucichło. Facet ochłonął trochę, zaczął mieć wyrzuty sumienia.
Otworzył szybko drzwi zamrażarki. Papuga milcząc weszła na jego wyciągnięte
ramie I powiedziała: -"Najmocniej przepraszam, ze uraziłam pana moim
słownictwem I zachowaniem. Proszę o przebaczenie, dołożę wszelkich starań,
aby się poprawić I nie dopuścić do podobnych scen w przyszłości". Facet był
w szoku, już otwierał usta, żeby zapytać, co spowodowało tak radykalna
zmianę, kiedy odezwała się papuga: -"Czy mogę pana uprzejmie zapytać: co
zrobił kurczak?"
Nie no Nuśka THE BEST!!!!!!! Powalił mnie tekst papugi na koniec kiedy tak elokwentnie zaczeła się wysławiać
U Nas śnieg znika, ale żółwim tempietak więc biorąc pod uwagę ile tego dziadostwa jest zakładam, że zniknie koło kwietnia
Majandra puściłam ten filmik Kubie i podobało sięta biedronka była super i komar. Niestety pającka nie mogłam wczoraj załączyć bo coś mi wczoraj net wolno chodził
Nuśka Anetko jak dzieckaczki????
Witam się o poranku z pracy
oczywiście popijając kawkę i melduje że mamy dziś pierwszą noc tej okropnej zimy kiedy temperatura była na plusie także byle do wiosny
:-) noc minęła w porządku
choć temperatura nadal się u małej utrzymuje ale już tylko stan podgorączkowy
właśnie dzwoniłam do M i mówił że mała wstała i szalejej jakby nic jej nie było:-)
Ty zawsze potrafisz poprawić humor:-)
oczywiście popijając kawkę i melduje że mamy dziś pierwszą noc tej okropnej zimy kiedy temperatura była na plusie także byle do wiosny
:-) noc minęła w porządku
choć temperatura nadal się u małej utrzymuje ale już tylko stan podgorączkowy
właśnie dzwoniłam do M i mówił że mała wstała i szalejej jakby nic jej nie było:-)Facet dostał na urodziny papugę. Szybko zorientował się, ze ma ona okropny
nawyk przeklinania I rzuca mimochodem co drugie słowo. Cóż miał jednak
zrobić - wyrzucić żal, zawsze to jakiś towarzysz, zresztą prezent. Wiele dni
starał się walczyć ze słownictwem papugi. Mówił do niej mile słowa, puszczał
łagodną, klasyczna muzykę, robił wszystko, żeby dać papudze dobry przykład.
Słowem - pełna poświecenia terapia I wszystko na nic. Pewnego dnia, kiedy
papuga wstała lewa nogą i była wyjątkowo wredna, facet nie wytrzymał. Zaczął
krzyczeć, ale papuga darła się głośniej. Potrząsnął nią. Wtedy nie dość, ze
go zbluzgała , to jeszcze dostał parę razy dziobem. Zdesperowany wrzucił
ptaszysko do zamrażarki, zatrzasnął drzwi, oparł się o nieiI zsunął w dol.
Papuga rzuciła się kilka razy o ściany zamrażarki, cos zabełkotała I nagle
wszystko ucichło. Facet ochłonął trochę, zaczął mieć wyrzuty sumienia.
Otworzył szybko drzwi zamrażarki. Papuga milcząc weszła na jego wyciągnięte
ramie I powiedziała: -"Najmocniej przepraszam, ze uraziłam pana moim
słownictwem I zachowaniem. Proszę o przebaczenie, dołożę wszelkich starań,
aby się poprawić I nie dopuścić do podobnych scen w przyszłości". Facet był
w szoku, już otwierał usta, żeby zapytać, co spowodowało tak radykalna
zmianę, kiedy odezwała się papuga: -"Czy mogę pana uprzejmie zapytać: co
zrobił kurczak?"
Ty zawsze potrafisz poprawić humor:-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Moze kafka mnie ozywi
U nas noc tez na plusie, brudny snieg po malu znika. Mlody kaszle
Wczoraj wytlumaczylam S,ze niepowinien z nim chodzic, ze wogole nie chodzi sie nigdzie gdzie sa chorzy z dzieckiem,bo zalapie,czy pamieta zeszla zime jak mlody nam chorowal itd, nic nie powiedzial,czyli mam racje, a mialam ochote zrypac go tak porzadnie za jego glupote
U nas noc tez na plusie, brudny snieg po malu znika. Mlody kaszle
Wczoraj wytlumaczylam S,ze niepowinien z nim chodzic, ze wogole nie chodzi sie nigdzie gdzie sa chorzy z dzieckiem,bo zalapie,czy pamieta zeszla zime jak mlody nam chorowal itd, nic nie powiedzial,czyli mam racje, a mialam ochote zrypac go tak porzadnie za jego glupote
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kasia przypomnialo mi sie,ze moja mama swoj srebrny zegarek czysciu podkladem do twarzy
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Witam sie
Jakas taka wnerwiona dzisiaj wstalam i do tego obiecalam sobie ze wysprzatam chaupe na glans a tak mi sie nie chce.
U nas maja byc dzisiaj mocne opady sniegu
Jakas taka wnerwiona dzisiaj wstalam i do tego obiecalam sobie ze wysprzatam chaupe na glans a tak mi sie nie chce.
U nas maja byc dzisiaj mocne opady sniegu

No lepiej tak zrob a ja sciagne z Twojego chomika.Daj znac kiedy.moj maz nie zajazyl kawalu
tam sa linki, ktore musisz wkleic na nowej karcie, jak masz 4 to tak kazdy pokolei, a pozniej klikasz na 1 sciagniete i rozpakowujesz i masz film, nie ma pomylek. Jak sciagne to wrzuc ena chomika
Fluidem? i co dziala???Kasia przypomnialo mi sie,ze moja mama swoj srebrny zegarek czysciu podkladem do twarzy
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
jak go nie nosi to zachodzi takim nalotem i jak przetrze wacikiem z fluidem to ladnie schodzi i znowu jest blyszczacyNo lepiej tak zrob a ja sciagne z Twojego chomika.Daj znac kiedy.
ok
Fluidem? i co dziala???
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam:-)
a ja dla odmiany ma dobry humorek
rano już byli teście na kawce więc chałupka już posprzątana od wczoraj;-)zupka się gotuje młody oglada bajkę Ola jak wiadomo od wczoraj na wakacjach więc narazie mam luzy
po południu jadę z Olą do dentysty
ale mnie dziś Mati zaskoczył i dumna jestem z niego do tej pory:-)ja byłam na górze i ścieliłam łózka a Matuś poszedł na dół ja schodzę a on siedzi na muszli i robi kupkę :-)sam se zdjął pampersa i piżamka i nikomu nic nie mówiąc poszedł na kibelek
a ja dla odmiany ma dobry humorek
rano już byli teście na kawce więc chałupka już posprzątana od wczoraj;-)zupka się gotuje młody oglada bajkę Ola jak wiadomo od wczoraj na wakacjach więc narazie mam luzy
po południu jadę z Olą do dentysty
ale mnie dziś Mati zaskoczył i dumna jestem z niego do tej pory:-)ja byłam na górze i ścieliłam łózka a Matuś poszedł na dół ja schodzę a on siedzi na muszli i robi kupkę :-)sam se zdjął pampersa i piżamka i nikomu nic nie mówiąc poszedł na kibelek

reklama
Witam ja prosto z wizyty u lekarza i ................. niestety jeszcze jakieś lekkie szmery teraz z lewej strony
i antybiotyk dalej podawać do środy i koniecznie wizyta kontrolna ale można już wychodzić na dwór nawet na spacer pół godzinny :-) więc chyba w końcu będzie dobrze .

i antybiotyk dalej podawać do środy i koniecznie wizyta kontrolna ale można już wychodzić na dwór nawet na spacer pół godzinny :-) więc chyba w końcu będzie dobrze .KAsiu ja wiem że na pewno działa pasta do zębówKasia przypomnialo mi sie,ze moja mama swoj srebrny zegarek czysciu podkladem do twarzy

Podziel się: