reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a ja dzis wlasnie mam ochote posiedziec dluzej.

moim zdaniem powoli zmaieramy, bo kazda pisze tylko o sobie, albo odpowiada na pytania dotyczace jej osoby, bez wnikania w tresci postow innych

Monia, ja poproszę drineczka, choć jutro na rano idę do pracy :-D;-) Właśnie zaczęłam czytać ZMIERZCH, ale zaglądam i tu. :tak:
drinki-copy..jpgmówisz masz:-p
Donkat ja też myślę że powoli wymieramy:-:)-:)-(

moja gwiazd jeszcze sie rzuca w lozeczku.:dry:

mnie sie ajkos nie cche dzis spac. nie mam tez az tak pasjonujacej lektury, zeby mnie ciagnelo do lozka:confused:

musze jeszcze leciec do pieca, zebym tylko nie zapomniala:szok:

wczoraj pol wieczora stalam w kuchni i robilam dla P krokiety z grzybami. trud sie oplacil, bo sie zachwycal nimi jak dziecko:-)

moja gwiazd jeszcze sie rzuca w lozeczku.:dry:

mnie sie ajkos nie cche dzis spac. nie mam tez az tak pasjonujacej lektury, zeby mnie ciagnelo do lozka:confused:

musze jeszcze leciec do pieca, zebym tylko nie zapomniala:szok:

wczoraj pol wieczora stalam w kuchni i robilam dla P krokiety z grzybami. trud sie oplacil, bo sie zachwycal nimi jak dziecko:-)
Donkat jak wiesz że ktoś zje to ze smakiem i jeszcze będzie się zachwycał tym jedzonkiem to aż chęci do roboty są:tak:

reklama
Do góry