reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam pierwsza.

Kasia. Gagulec jakie papiery są potrzebne by sie zarejestrowac w UP? Wystarczy ostatnie świadectwo pracy ( 365dni/18m-cy)?

Agulka nie :-) fajny ten plcaczek tak napiałam, że tandeta bo takie tanie ;-) ale fajny :yes:

A co do papierów musisz mieć wszystkie świadectwa pracy :yes:, DO.

Anetko bardzo dobrze zrobiłaś :yes::yes::-) ja również zwróciłabym uwage.

jest godzina 10 a ja nadal gnije w łóżku a w domu taaaaaki syf... trzeba ruszyc 4 litery... dzis na obiad krupnik.... Aga ja Ci nie pomoge, bo nie wiem... milego dnia

Witam się i ja:-) u nas piękne słoneczko świeci ale temperatura na minusie:-( dziś mam jakiś zapał do roboty wiec pewnie mnie tu nie wiele będzie:sorry2: zaraz chcę obejrzeć na wspólnej a potem biorę sie za obiadek i sprzątanie:tak: mam nadzieję że młoda dziś pójdzie na drzemkę to bym sobie znowu jakieś aukcje powystawiała ;-) wczoraj udało mi się sprzedać 3 rzeczy nie licząc sweterka który kupiła Monia;-):-D

Aneta jak Tuśka???

W nocy nieładnie kaszlała i jak zawsze jak jest chora przyszła do nas:-( rano trochę pokaszlała ale kataru nie widac i narazie spokój z kaszlem:tak: gorączki nie ma:no: nie wiem pobserwuję ją dzisiaj a z leków dam tylko rutinace wspomagająco no i zobaczymy:tak: mam nadzieję że nic się nie rozwinie:sorry2:

reklama
Do góry