reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) u nas piękne słoneczko świeci ale temperatura na minusie:-( dziś mam jakiś zapał do roboty wiec pewnie mnie tu nie wiele będzie:sorry2: zaraz chcę obejrzeć na wspólnej a potem biorę sie za obiadek i sprzątanie:tak: mam nadzieję że młoda dziś pójdzie na drzemkę to bym sobie znowu jakieś aukcje powystawiała ;-) wczoraj udało mi się sprzedać 3 rzeczy nie licząc sweterka który kupiła Monia;-):-D

W nocy nieładnie kaszlała i jak zawsze jak jest chora przyszła do nas:-( rano trochę pokaszlała ale kataru nie widac i narazie spokój z kaszlem:tak: gorączki nie ma:no: nie wiem pobserwuję ją dzisiaj a z leków dam tylko rutinace wspomagająco no i zobaczymy:tak: mam nadzieję że nic się nie rozwinie:sorry2:

a kysz.........

ja tez jusze się wziąc za wystawkę,ale.......................... nie chce mi się

reklama
A ja poprzeglądałam i poprzymierzałam Oli ubrania które kiedyś dostała i leżały i czekały w szafie bo były za duże dużo ma już w sam raz czyli zaś będzie mniej do kupienia:-)
Dziś jadę po mamę bo jutro jedziemy na ściągnięcie szwów:tak:
no i wypłata wpłyneła na konto porobiłam opłaty jeszcze za kredyt odciągną i zostanią jakies resztki na kącie:wściekła/y::-(te rachunki to wykończą człowieka:sorry2::baffled:

justyna jak tam mateusz??
czasem mowi,ze boli buzia,ale normalnie je, gra na trabce i gada jak najety wiec bedzie zyl. Ma usta jak gejsza. One maluja sobie tylko czerwony pasek na wargach i mlody tak wyglada.
Monia nic nie mow o rachunkach,bo ja jeszcze mam niepoplacone, dopiero w sobote zaplace.
S mial wziasc podanie do przedszkola do podbicia w pracy i oczywiscie zapomnial, sklerotyk jeden

czasem mowi,ze boli buzia,ale normalnie je, gra na trabce i gada jak najety wiec bedzie zyl. Ma usta jak gejsza. One maluja sobie tylko czerwony pasek na wargach i mlody tak wyglada.
Monia nic nie mow o rachunkach,bo ja jeszcze mam niepoplacone, dopiero w sobote zaplace.
S mial wziasc podanie do przedszkola do podbicia w pracy i oczywiscie zapomnial, sklerotyk jeden
to u Was trzeba podbijac:szok:

Agulka jeżeli już kiedyś się rejestrowałaś to za pierwszym razem musialaś przynieść świadectwo ukończenia szkoły, ale teraz jako druga lub trzecia rejestracja wystarczy świadectwa pracy i DO. Mozesz pokserować, ja nie kserowałam ponieważ u Nas sami kserują.

Jak plecaczek????

Anetko dużo zdrówka dla małej!!!

u nas też do przedszkola nie trzeba było zadnie pieczątki:no:
musiałam dzieci wrzucic do kąpieli bo malowali pastelami i wyglądaja jak 2 kominiarze:baffled::rofl:a Ola stwierdziła że ona nie wygląda jak kominiarz tylko jak kominiarka bo ma długie włosy:-D:-D:-D

Cześć mówię i ja.
Dzisiaj przed południem wyrzuciłam się z małym na spacer zachęcona pięknym słońcem i wytrzymaliśmy pół godziny- taka zimnica, że szok. A teraz maleństwo grzecznie lula i czekam aż obsika świeżutko zmieniona pościel:baffled:
Agulka, dziewczyny juz wszystko Ci powiedziały dodam tylko, że u nas w PUPie wymagali abyś rejestrujac sie miała już wypełnioną kartę osoby bezrobotnej- ale u nas to z racji ogromnych kolejek , a byc może u Was wypełni to pracownik Urzędu od ręki. I tak jak Justyna radzi pokseruj sobie wszystko wcześniej i miej ze sobą oryginały do wglądu oczywiście.
Anetasa, zdrówka dla malutkiej.
dziewczyny nie straszcie mnie jakims podbijaniem podań do przedszkola bo u nas dopiero od przyszłego tygodnia bedą takowe wydawane a za nim M przyjedzie i podbije to pewnie minie okres składanai i bedzie dupa zbita z przedszkola dla Młodego:baffled:
U nas rachunki tez zaczynaja juz przychodzić- nie cierpie tego, ledwo jedne sie popłaci a juz zaraz nastepne przychodzą- wrrrrr:baffled:

Czesc laski
Troche mnie nie bylo:zawstydzona/y:Wieczorem bede to sie usprawiedliwie:-)Troche sie u nas dzialo:tak: i jeszcze wzielo mnie na wiosenne porzadki wlacznie z szafami.
Jeszcze nie doczytalam Was do konca i tylko chcialam odpisac Justynie.
Justyna dzidzius nie dostanie niemieckiego obywatelstwa bo obowiazuja wiezy krwi.Moze miec polskie lub angielskie.

Do poklikania wieczorkiem a teraz lece na poczte a pozniej odebrac Fabczynskiego ze szkoly:-)

reklama
Justyna dzidzius nie dostanie niemieckiego obywatelstwa bo obowiazuja wiezy krwi.Moze miec polskie lub angielskie.
bardzo dzieki za odpowiedz,bo mielismy sprzeczke z S,bo moja siostra mowila tak jak Ty,a S klocil sie pozniej ze mna,ze na pewno bedzie niemieckie,bo tam sie urodzi
Tez mnie wzielo na sprzatanie. Mlodego podrzucilam na chwilke do tesciow,a ja tak wysprzatalam,ze mam 1 duza szuflade i szfke wolna. I w piwnicy zrobilam porzadek. Oczywiscie tylko ja sie tam odnajde, wiec S nie mam po co wysylac,bo i tak nie znajdzie

Do góry