reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ile teraz płacicie za internet i za jaka szybkośc???
my teraz mamy ten najniższy 256mb za 28zł a będziemy mieli 3Mb za 54zł:tak:

Hejka wszystkim!!!

Majandra Polak to potrafi :tak::tak::tak: no to skoro macie do wyboru Netie to może skuszcie się na nią bo z tego co czytałam ich oferty mają ciekawe propozycje.

Justyna zastanówcie się nad tymi komórkami bo szwagier również chciał neta z ERY i ciągle tracił szybkość neta.

Witam się i ja o poranku:-) oczywiście z kawką i jogurcikiem;-) u nas szaro buro ale przynajmniej nie bardzo mroźnie:tak: więc da sie przeżyć;-) wczorajsze plany spełzły na niczym:zawstydzona/y: tzn posprzątałam chałupke, ugotowałam obiad ale za allegro się nie zabrałam:zawstydzona/y: choć mała spała bo niespodziewanie wpadła do mnie Marta więc spokojnie mogłyśmy sobie pogadać:tak: z młodą znacznie lepiej:tak: Wczoraj jak spała w dzień to przed przebudzeniem trochę pokaszlała, kataru nie ma w nocy dziś wogóle nie kaszlała także jestem dobrej myśli:tak: zresztą M mi wczoraj powiedział że ja już przesadzam i jak tylko mała kaszlnie to już sieję panikę:zawstydzona/y:

to u Was trzeba podbijac:szok:

U nas też trzeba:tak: zapisałam młodą do 2 przedszkoli i w każdym bez pieczątki ani rusz:no:

oni naprawde sa dziwni:szok::szok:
jak moja bratowa, czy brat nie reaguja na nieodpowiednie zachowanie swoich dzieci, a ktoras z nas zwroci uwage, to przynajmniej nie pyskuja do nas

No i własnie tak powinno być:tak: a Wy się mi później dziwicie że ja sie nie chce odezwać jak młody coś robi nie tak:wściekła/y:

POMÓŻCIE wystarczy imie, nazwisko i e-mail................

Pomóż, podpisz list do Minister Zdrowia | nazdrowie.pl

Zrobione:tak:

Mam internet :-) HURA!!!!! Ktoś się cieszy ze mną?:-D

Oczywiście, że wszystkie:-)

ile teraz płacicie za internet i za jaka szybkośc???
my teraz mamy ten najniższy 256mb za 28zł a będziemy mieli 3Mb za 54zł:tak:

Ja mam obecnie z dialogu 4MB w wekendy 8MB i płacę 85zł ale w maju mi sie kończy umowa i za tę samą kasę mogę mieć już od nich 10MB:szok:

zima wraca nieeeeeeeee, nawet nie zdążyłam zauważyć że odeszła....
obiadek mam wczorajszy wiec tylko trzeba posprzatac chatke... ładnie słoneczko świeci- ponoc ostatni dzień wiec trzeba jakis spacerek zrobic...

Ja mam 512gb za 39,ale nie narzekam,bo Janusz ma szybszy w Mogilnie i tak zamula,ze szok. Cos maja zlo polaczone, za duzo uzytkownikow,a za slaby przesyl,czy jakos tak.
Ale mnie S wkurzyl,wrrrr

reklama
Do góry