monia_l
Wrześniowe mamy'07
ahaNiestety do nas aż tylu dostawców nie dociera. Mamy chyba ze 2 do wyboru: Netię i coś jeszcze (coś mniej znanego).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ahaNiestety do nas aż tylu dostawców nie dociera. Mamy chyba ze 2 do wyboru: Netię i coś jeszcze (coś mniej znanego).
mi się wydaje że drożej mająA my jak umowa nam sie skonczy wezmiemy chyba z komorkowych,bo ceny sa takie same
my na nowym tez będzimy musieli cos kombinować, bo kablówki tam jeszcze nie maA my jak umowa nam sie skonczy wezmiemy chyba z komorkowych,bo ceny sa takie same
to u Was trzeba podbijac![]()
oni naprawde sa dziwni
jak moja bratowa, czy brat nie reaguja na nieodpowiednie zachowanie swoich dzieci, a ktoras z nas zwroci uwage, to przynajmniej nie pyskuja do nas
POMÓŻCIE wystarczy imie, nazwisko i e-mail................
Pomóż, podpisz list do Minister Zdrowia | nazdrowie.pl
Mam internet :-) HURA!!!!! Ktoś się cieszy ze mną?![]()
ile teraz płacicie za internet i za jaka szybkośc???
my teraz mamy ten najniższy 256mb za 28zł a będziemy mieli 3Mb za 54zł![]()
ja to juz nawet pogody nie ogladam,bo mnie wkurzajazima wraca nieeeeeeeee, nawet nie zdążyłam zauważyć że odeszła....
obiadek mam wczorajszy wiec tylko trzeba posprzatac chatke... ładnie słoneczko świeci- ponoc ostatni dzień wiec trzeba jakis spacerek zrobic...