reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

niunka chrapie:-)
obiadek w polowie z poprzedniego dnia a w polowie z zamrazalki;-)

troche mam balagan w domu, ale juz jutro piatek, to posprzatam:-p

bylysmy do poludnia na spacerku, to mi tak dupsko wywialo, ze szok! straszny jest ten wiatr dizsiaj!

w poniedizlake jade do mamy:-):-)
ciesze sie, a niunka to juz sie tak stesknila za nimi, ze ciagle tylko powtarza, zeby jechac

co to za pysznosci? S dzis nie zjedzie i nie poprawi wczorajszego,hihi

prostota jak nic, ale P uwielbia: ziemniaki duszone z cebulka:-D:-D
a co S zepsul, ze ma poprawiac?;-):-p:-D

Mam internet :-) HURA!!!!! Ktoś się cieszy ze mną?:-D

:tak::tak::tak::tak:
juz obmyslaam, co Ci w sms napisac;-)

teraz jest tego co raz więcej na rynku i co jeden to ma atrakcyjniejsze ceny i oferty:tak:ja czekałam aż mi sie umowa skończy żeby zmienic dostawce na korzystniejszą ofertę ale jak już pisałam od kwietnia mogę przyśpieszyc swój net za niewielkie pieniadze więc juz nie myśle o zmianie dostawcy

a u nas klapa. niby blisko miasta, a zasieg komorkowy slaby i nie mamy wielkiego wyboru, tym bardziej, ze stacjonarnego telefonu tez nie mamy

ile teraz płacicie za internet i za jaka szybkośc???
my teraz mamy ten najniższy 256mb za 28zł a będziemy mieli 3Mb za 54zł:tak:

nasz zdzierca bierze 48zl za 256

S powiedzial mi,ze mam zapomniec,ze dostane na kiecke na wesele i w zasadzie nie zasluzylam zeby jechac. Kara dla malej dziewczynki. Chyba mojemu mezowi pomylilo sie kogo ma wychowywac. No,a ze ja jestem zawzieta to czasem mozemy nie pojsc

:rolleyes::rofl:

nie ja ... w ogóle to jak dla mnie to dziwna jest ta funkcja dziękowania tzn niby po co :/

ja też nie:no: i też zastanawiam sie wogóle nad sensem tej funkcji:confused:

to jest niby po to, ze jak ktos komus napisze jakiegos fajnego posta, czy odpowie na pyanie itp itd. tez nie wiedze w tym sensu, bo w sumie to nie wiadomo, kto i za co dziekowal, wiec chyba tylko sluzy do rywalizacji:sorry2:

Justa, a moze Kasia Ci podziekowala?

Aneta, to skoro Twoja siostra z mezusiem sa tacy madrzy, to niech czekaja, az im kiedys Szymek an glowe nasra:baffled:

reklama
bylysmy do poludnia na spacerku, to mi tak dupsko wywialo, ze szok! straszny jest ten wiatr dizsiaj!

my wlasnie wrocilismy i nawet mlody nie protestowal,bo slonko zdradzieckie jest i zimno w sumie jak diabli

prostota jak nic, ale P uwielbia: ziemniaki duszone z cebulka:-D:-D
a co S zepsul, ze ma poprawiac?;-):-p:-D
tez lubie takie ziemniaczki, pychotka, a S mam nadzieje,ze niespartaczyl;-)
wpadl i wypadl ten moj glab, oczywiscie przymilny jak zawsze kiedy przegnie, opierdal dostal i pojechal

jak mój M zaczyna tak foszyć to zawsze mam jedną odpowiedź;-) że jemu Bozia też rączki dała wiec jak mu to przeszkadza to niech sam sie za robotę weźmie:tak:
dokładnie moje słowa
Ktos mi za posta podziekowal??
ja

wpadl i wypadl ten moj glab, oczywiscie przymilny jak zawsze kiedy przegnie, opierdal dostal i pojechal
oby mu cos we łbie zostało z tego opierdzielu

Wrócilismy z człuchowa , zarejestrowałam się a wczesniej miałam iśc do pokoju z ofertami pracy............. i mieli cos dla mnie, ale delikatnie odmówiłam........
teraz młody spi, na 15:30 do lekarza, szybko zupkę nastawiłam i szatkowałam kapustę i do połowy paznokcia palucha ucięłam. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. nosi mnie ostanio...................

Buziaki

Aga a czemu odmówiłaś?? nie chcesz jeszcze wracac do pracy czy oferta była nie bardzo...

bo to sie mija z celem............... przeprwadzamy się 20 km od Czarnego na Zachód a oferta 30km na Wschód w sumie 50km w jedna stronę . ....... znana jest tą plac ówka jako niewypłacalna a raczej bardzo wypłacalna ale nie dla pracowników.......... wypłaty ludzie dostaja z 3 mcznym opóźnieniem itc....

bo to sie mija z celem............... przeprwadzamy się 20 km od Czarnego na Zachód a oferta 30km na Wschód w sumie 50km w jedna stronę . ....... znana jest tą plac ówka jako niewypłacalna a raczej bardzo wypłacalna ale nie dla pracowników.......... wypłaty ludzie dostaja z 3 mcznym opóźnieniem itc....

Nie no faktycznie w takiej sytuacji to się mija z celem:tak:

minął okres podawania żelaza, idziemy po skierowanie na badania

No to trzymam kciukasy, żeby wyniki były dobre:tak:

reklama
Do góry