donkat
Fanka BB :)
witam!!!
niunka chrapie:-)
obiadek w polowie z poprzedniego dnia a w polowie z zamrazalki;-)
troche mam balagan w domu, ale juz jutro piatek, to posprzatam
bylysmy do poludnia na spacerku, to mi tak dupsko wywialo, ze szok! straszny jest ten wiatr dizsiaj!
w poniedizlake jade do mamy:-):-)
ciesze sie, a niunka to juz sie tak stesknila za nimi, ze ciagle tylko powtarza, zeby jechac
prostota jak nic, ale P uwielbia: ziemniaki duszone z cebulka

a co S zepsul, ze ma poprawiac?;-)

juz obmyslaam, co Ci w sms napisac;-)
a u nas klapa. niby blisko miasta, a zasieg komorkowy slaby i nie mamy wielkiego wyboru, tym bardziej, ze stacjonarnego telefonu tez nie mamy
nasz zdzierca bierze 48zl za 256

to jest niby po to, ze jak ktos komus napisze jakiegos fajnego posta, czy odpowie na pyanie itp itd. tez nie wiedze w tym sensu, bo w sumie to nie wiadomo, kto i za co dziekowal, wiec chyba tylko sluzy do rywalizacji
Justa, a moze Kasia Ci podziekowala?
Aneta, to skoro Twoja siostra z mezusiem sa tacy madrzy, to niech czekaja, az im kiedys Szymek an glowe nasra
niunka chrapie:-)
obiadek w polowie z poprzedniego dnia a w polowie z zamrazalki;-)
troche mam balagan w domu, ale juz jutro piatek, to posprzatam

bylysmy do poludnia na spacerku, to mi tak dupsko wywialo, ze szok! straszny jest ten wiatr dizsiaj!
w poniedizlake jade do mamy:-):-)
ciesze sie, a niunka to juz sie tak stesknila za nimi, ze ciagle tylko powtarza, zeby jechac
co to za pysznosci? S dzis nie zjedzie i nie poprawi wczorajszego,hihi
prostota jak nic, ale P uwielbia: ziemniaki duszone z cebulka

a co S zepsul, ze ma poprawiac?;-)

Mam internet :-) HURA!!!!! Ktoś się cieszy ze mną?![]()

juz obmyslaam, co Ci w sms napisac;-)
teraz jest tego co raz więcej na rynku i co jeden to ma atrakcyjniejsze ceny i ofertyja czekałam aż mi sie umowa skończy żeby zmienic dostawce na korzystniejszą ofertę ale jak już pisałam od kwietnia mogę przyśpieszyc swój net za niewielkie pieniadze więc juz nie myśle o zmianie dostawcy
a u nas klapa. niby blisko miasta, a zasieg komorkowy slaby i nie mamy wielkiego wyboru, tym bardziej, ze stacjonarnego telefonu tez nie mamy
ile teraz płacicie za internet i za jaka szybkośc???
my teraz mamy ten najniższy 256mb za 28zł a będziemy mieli 3Mb za 54zł![]()
nasz zdzierca bierze 48zl za 256
S powiedzial mi,ze mam zapomniec,ze dostane na kiecke na wesele i w zasadzie nie zasluzylam zeby jechac. Kara dla malej dziewczynki. Chyba mojemu mezowi pomylilo sie kogo ma wychowywac. No,a ze ja jestem zawzieta to czasem mozemy nie pojsc

nie ja ... w ogóle to jak dla mnie to dziwna jest ta funkcja dziękowania tzn niby po co :/
ja też niei też zastanawiam sie wogóle nad sensem tej funkcji
![]()
to jest niby po to, ze jak ktos komus napisze jakiegos fajnego posta, czy odpowie na pyanie itp itd. tez nie wiedze w tym sensu, bo w sumie to nie wiadomo, kto i za co dziekowal, wiec chyba tylko sluzy do rywalizacji

Justa, a moze Kasia Ci podziekowala?
Aneta, to skoro Twoja siostra z mezusiem sa tacy madrzy, to niech czekaja, az im kiedys Szymek an glowe nasra