• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna ja codziennie słucham ze syf jest w chacie... chodz szczerze to faktycznie mieszkanie mam zaniedbane... ale co ja zrobie ze nic mi sie nie chce... a wracajac do Was to do wesela jeszcze z 3 razy zdazycie sie pokłócić i pogodzić :))

wpadl rano jak burza, a to nie sprzatniete, a tamto lerzy i tak mnie wkurzyl,ze polozylam sie spowrotem do lozka i nawet sniadania mu nie zrobilam. Palant. Juz powinnam przyzwyczaic sie do jego niekontrolowanego potoku slow,al etak mnie wsciekl,ze chyba na wesele nie pojdziemy

jak mój M zaczyna tak foszyć to zawsze mam jedną odpowiedź;-) że jemu Bozia też rączki dała wiec jak mu to przeszkadza to niech sam sie za robotę weźmie:tak:

Justyna ja codziennie słucham ze syf jest w chacie... chodz szczerze to faktycznie mieszkanie mam zaniedbane... ale co ja zrobie ze nic mi sie nie chce... a wracajac do Was to do wesela jeszcze z 3 razy zdazycie sie pokłócić i pogodzić :))
S powiedzial mi,ze mam zapomniec,ze dostane na kiecke na wesele i w zasadzie nie zasluzylam zeby jechac. Kara dla malej dziewczynki. Chyba mojemu mezowi pomylilo sie kogo ma wychowywac. No,a ze ja jestem zawzieta to czasem mozemy nie pojsc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry