reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Wrócilismy z człuchowa , zarejestrowałam się a wczesniej miałam iśc do pokoju z ofertami pracy............. i mieli cos dla mnie, ale delikatnie odmówiłam........
teraz młody spi, na 15:30 do lekarza, szybko zupkę nastawiłam i szatkowałam kapustę i do połowy paznokcia palucha ucięłam. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. nosi mnie ostanio...................

Buziaki
ucielas?? starlas?
Tylko wiesz,ze tak jawnie u nich to chyba tylko 3 razy mozesz odmowic? Ja szlam na rozmowe i tam przedstawialam co i jak i w skierowanie potencjalny pracodawca wpisywal,ze niespelniam warunkow i to jest ok, bez szkody dla Ciebie

reklama
ucielas?? starlas?
Tylko wiesz,ze tak jawnie u nich to chyba tylko 3 razy mozesz odmowic? Ja szlam na rozmowe i tam przedstawialam co i jak i w skierowanie potencjalny pracodawca wpisywal,ze niespelniam warunkow i to jest ok, bez szkody dla Ciebie

wbiłam ostrze prostopadle w środek palucha , razem z połową paznokcia..............

a tu babka nic nie zaznaczała..... dała taki świstek bym do innego pokuoju zaniosła z info że nie ma dla mnie oferty i dlatego mogłam sie zarejestrować.

Byłam dziś z małym na mieście. Poszliśmy kupić nowe kredki i obiecałam mu jakąś zabawke. Otworzyli u Nas nową drogerie połaczoną ze sklepem z zabawkami. Ja tu patrze, a na szybie tego sklepu jest oferta pracy jako ekspedientka w sklepie :-D jutro nie, ale w poniedziałek zawioze swoje CV może się uda.

Agulka u Nas również tylko trzy razy można odmówić przyjecia i albo tracisz zasiłek albo tracisz status bezrobotnego :dry: ostatnim razem nazmyślałam, że być może wróce do starej pracy i nie chciałam nic przyjąć co mi wciskał :-p tym razem mam się podpisać 6 kwietnia i jak nie uda się z tym sklepem to nie chce nic przyjmować i tak się zastanawiam co powiedzieć, aby mi nic nie wciskał.

Napisz jak tam po kontroli u lekarza :tak:

Justyna no mąż się popisał :sorry2::no: ale gburek z niego!!!!

Asiu nawet nic nie pisz o powrocie zimy!!!! :wściekła/y::wściekła/y:

Julitka sie modli nad obiadem. nic jej nie smakuje:baffled::baffled:

Justa, juz zalapalam:-p:-p, tym bardziej, ze razem mamy cykle, a mnie wcozraj tak bolal jajnik na jakowanie, ze ledwo chodzilam przez jakies 2 godz. jak P przyjechal, to mu mwoie, ze dzis tylko z dwoma gumkami, bo prawdopodobienstwo zajscia baaaardzo wyskoie:-D:-D

Dzis P tez bedzie na nocke w domu:-) wlasnie jedzie i mysli co mi tu wymyslec na obiad dla niego:sorry2:

jak sa fajne babki to pojda na reke,ale raz na kwartal musz dac oferte

raczej MUSZA skierowac po oferte, a oferta bedzie albo i nie. ja bylam juz 2razy w posredniaku i nic mi nie zaproponowano

Byłam dziś z małym na mieście. Poszliśmy kupić nowe kredki i obiecałam mu jakąś zabawke. Otworzyli u Nas nową drogerie połaczoną ze sklepem z zabawkami. Ja tu patrze, a na szybie tego sklepu jest oferta pracy jako ekspedientka w sklepie :-D jutro nie, ale w poniedziałek zawioze swoje CV może się uda.

powodzenia!
no wlasnie, a kiedys pisalas o akiejs pracy, ze z czasem sie mialo wyjasnic. i co?

No to powodzenia:-)

Agulka u Nas również tylko trzy razy można odmówić przyjecia i albo tracisz zasiłek albo tracisz status bezrobotnego :dry: ostatnim razem nazmyślałam, że być może wróce do starej pracy i nie chciałam nic przyjąć co mi wciskał :-p tym razem mam się podpisać 6 kwietnia i jak nie uda się z tym sklepem to nie chce nic przyjmować i tak się zastanawiam co powiedzieć, aby mi nic nie wciskał.

Napisz jak tam po kontroli u lekarza :tak:

Justyna no mąż się popisał :sorry2::no: ale gburek z niego!!!!

Asiu nawet nic nie pisz o powrocie zimy!!!! :wściekła/y::wściekła/y:

no własnie Kasiu co z tą pracą....... co kiedys o niej pisałaś.......... dziewczyna miała chyba na zwolnienie isc a potem miała nie wracać po macierzyńskim???

U lekarza spoko........ Adaś zawiedziony, że Pani doktor nie chciała go zbadać:sorry2: naklejke dostał i zadowolony wyszedł........... mamy skierowanie dla obojga na mocz i krew........... Mai poprosiłam bo nigdy nie miała robionych badań a blada, słaba i z sinymi oczami chodzi......... tez mamy do oknkologa z tym pieprzykiem:tak::tak::tak:.

Zaraz spadamy na kolejny spacerek po małe co nieco do sklepu:-) Tak pieknie dzis na dworzu że trzeba korzystać.

Co do tej oferty pracy to nie do końca, że odmówiłam. Babka dała mi namiary i poiwedziała, że moge jak chcę spróbowac , a nóz widelec............... więc nie mysle, że to była jedna z trzech szans:sorry2:

reklama
No niestety nic z tego nie wyszło :-( takie są redukcje na poczcie, że fakt dziewczyny odchodzą na dobre z pracy ale przenoszą inne dziewczyny z innych placówek na tą poczte i kicha :-( a ten sklep nawet fajny i co najważniejsze są zabawki i rzeczy dla dzieci to z pewnością szefowa czy szef byłby bardzo ze mnie zadowolony :-p bo podnosiłabym sprzedaż ;-)

Agulka super, że już gra i chuczy z Adasiem :yes: a Maja kiedy na badania????

Anetko byłam dziś w biedronce :szok: ale piękne kwiaty!!!! Plułam sobie w brode, że wziełam mało kasy bo chciałam sobie kupić dracene (czy jakoś tak) i nie wziełam. W sobote pojade to jestem ciekawa czy jeszcze będą.

Donakt no to musisz się pilnować :-) aby nie zaskoczyć ;-)

Moje chłopaki śpią a ja pokroiłam karkówke na plastry i zamroziłam :cool2: zrobiłam kanapki na podwieczorek z pomidorkiem i z cebulką a drugie z ogóreczkiem zielonym :happy2: no i ugotowałam budyń waniliowy z czekoladową posypką.

Do góry