justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ucielas?? starlas?Wrócilismy z człuchowa , zarejestrowałam się a wczesniej miałam iśc do pokoju z ofertami pracy............. i mieli cos dla mnie, ale delikatnie odmówiłam........
teraz młody spi, na 15:30 do lekarza, szybko zupkę nastawiłam i szatkowałam kapustę i do połowy paznokcia palucha ucięłam. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. nosi mnie ostanio...................
Buziaki
Tylko wiesz,ze tak jawnie u nich to chyba tylko 3 razy mozesz odmowic? Ja szlam na rozmowe i tam przedstawialam co i jak i w skierowanie potencjalny pracodawca wpisywal,ze niespelniam warunkow i to jest ok, bez szkody dla Ciebie
przynajmniej mam taką nadzieję
jutro nie, ale w poniedziałek zawioze swoje CV może się uda.
ostatnim razem nazmyślałam, że być może wróce do starej pracy i nie chciałam nic przyjąć co mi wciskał
tym razem mam się podpisać 6 kwietnia i jak nie uda się z tym sklepem to nie chce nic przyjmować i tak się zastanawiam co powiedzieć, aby mi nic nie wciskał.
ale gburek z niego!!!!

a Maja kiedy na badania????
ale piękne kwiaty!!!! Plułam sobie w brode, że wziełam mało kasy bo chciałam sobie kupić dracene (czy jakoś tak) i nie wziełam. W sobote pojade to jestem ciekawa czy jeszcze będą.
zrobiłam kanapki na podwieczorek z pomidorkiem i z cebulką a drugie z ogóreczkiem zielonym
no i ugotowałam budyń waniliowy z czekoladową posypką.