reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia mamy skierowanie a kiedy nas przyjma to nie wiem bo najpierw trzeba się zarejestrować, ale to juz w innym mieście.
Powiedziałam pigule, że jutro będzimy kłuć a ona : ADASIA? ja że obojga........... ona na to, że tym razem koleżanka spróbuje:-D:-D:-D Obawiam się, że Maja będzie się darła na pobraniu krwi a nie Adaś:-)

reklama
Mozaiki znów nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak jutro rano nie bedzie to zamykamy u niej rachunek, prosimy o fakture i kończy,y z nią współpracę................ jakbym jutro w necie zamówił to na poniedziałek będzie................. kuźwa trzeba było tak od razu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ty nawet nie mów. Jakie ja cyrki odstawiałam na pobieraniu krwi to aż wstyd się przyznać.

Co do mozaiki to wytrwała jesteś :szok::yes::yes::-) dajcie sobie spokój z tym sklepem skoro tak dbają o klientów.

raczej MUSZA skierowac po oferte, a oferta bedzie albo i nie. ja bylam juz 2razy w posredniaku i nic mi nie zaproponowano

Co do tej oferty pracy to nie do końca, że odmówiłam. Babka dała mi namiary i poiwedziała, że moge jak chcę spróbowac , a nóz widelec............... więc nie mysle, że to była jedna z trzech szans:sorry2:
U nas to jest tak, ide na podpis, a pozniej do pośrednika pracy i dostaje oferte pracy, 1 raz na 3 miesiace. Dostaje w lape taki kwit, tam mam podany adres i date do kiedy musze to oddac. Ide na rozmowe z tym kwitem i tam albo mnie biora do roboty albo pisz,ze nie spelnia sie warunkow. Pracodawcy w zasadzie zawsze ida na reke,bo jak mowilam,ze mam malego synka i do pracy na razie nei planuje isc to mowil ok, nie ma sprawy,

Kasia a dlaczego dopiero w poniedzialek? Do tego czasu na to miejsce moze byc 100 kobitek.

Nie chce mi sie teraz wychodzic i sprawdzac,ale ktora z Was w Rumii mieszka? Agulka? Bo wczoraj z Rumi laska wygrala bilet w YCD

Ostatnia edycja:
Nie chce mi sie teraz wychodzic i sprawdzac,ale ktora z Was w Rumii mieszka? Agulka? Bo wczoraj z Rumi laska wygrala bilet w YCD

też wczoraj oglądałam:tak: Nuśka jest z Rumi:-) ciekawe czy ją zna:cool2: a w niedzielę w milionerach była dziewczyna z Kłodzka znam z widzenia narazie wygrała 40tyś:szok: i będzie grała jeszcze dalej.

też wczoraj oglądałam:tak: Nuśka jest z Rumi:-) ciekawe czy ją zna:cool2: a w niedzielę w milionerach była dziewczyna z Kłodzka znam z widzenia narazie wygrała 40tyś:szok: i będzie grała jeszcze dalej.
a Zieloną Góre znaja w Polsce tyko dzieki gwałcicielowi którego nie ma :( hm....

Kasiu Justyna ma racje nie czekaj do poniedziałku...

Ty nawet nie mów. Jakie ja cyrki odstawiałam na pobieraniu krwi to aż wstyd się przyznać.

Co do mozaiki to wytrwała jesteś :szok::yes::yes::-) dajcie sobie spokój z tym sklepem skoro tak dbają o klientów.

Kasia ja bym dawno zrezygnowała z tego sklepu, nie moge patrzeć na jej przemadrzałą mordę, ale rabaty do tej pory były duże, więc .............. nie łatwo............. ale teraz już tak wielkich kwot nie będzimy wydawać
Agulka jaki Ty masz miły głos :-)
ooooooooooooooo hihih a Ty masz głos nie pasujący do Ciebie
U nas to jest tak, ide na podpis, a pozniej do pośrednika pracy i dostaje oferte pracy, 1 raz na 3 miesiace. Dostaje w lape taki kwit, tam mam podany adres i date do kiedy musze to oddac. Ide na rozmowe z tym kwitem i tam albo mnie biora do roboty albo pisz,ze nie spelnia sie warunkow. Pracodawcy w zasadzie zawsze ida na reke,bo jak mowilam,ze mam malego synka i do pracy na razie nei planuje isc to mowil ok, nie ma sprawy,

Kasia a dlaczego dopiero w poniedzialek? Do tego czasu na to miejsce moze byc 100 kobitek.

tak własnie mi sie kojarzyło, że trzeba jakies śwostki podpisywać.........z Rumii Nuska
a Zieloną Góre znaja w Polsce tyko dzieki gwałcicielowi którego nie ma :( hm....

Kasiu Justyna ma racje nie czekaj do poniedziałku...
Kasiu własnie czemu jutro tam nie pójdziesz?????

reklama
Aga właśnie płytki.. wiedziałam, że cos jeszcze miałam napisać... no babka mega nie poważna , masz kobito anielską cieprliwość chodz rozumiem ze rabaciki zrobiły swoje... ale i tak bym jej nawtykała....

a co to za potajemne rozmowy z Kasią?? ;)

Do góry