reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aga właśnie płytki.. wiedziałam, że cos jeszcze miałam napisać... no babka mega nie poważna , masz kobito anielską cieprliwość chodz rozumiem ze rabaciki zrobiły swoje... ale i tak bym jej nawtykała....

a co to za potajemne rozmowy z Kasią?? ;)

Asia jej szczęście, że mąż z nią gada ...... bo ja nie patrząc na te rabaty nie dałabym jej zarobić:baffled:

Kasia chciała się umówic na kawkę, ale zapomniała, że nas dzieli prawie cała Polska:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-)

reklama
Wypiłam dzisiaj 4 kawy:szok: i nic mi to nie dało bo zasypiam na siedząco:baffled: a tu jeszcze godzine:wściekła/y:
chyba niskie jest cisnienie,bo ja niewytrzymalam i zasnelam jak mlody konczyl obiad przez co niezdarzylam do sklepu po fajki,ale za to pocieszam sie pifkiem. Mlody spi i ja chyba wyjatkowo tez sie poloze,bo cos kurwica mnie dzis roznosi, musze ja przespac

Boooooo w piątki złe początki :-p wiem, że śmieszne ale ja akurat w ten wierze już raz załatwiałam prace w piątek i niestety nie mam miłych wspomnień z tego miejsca pracy. Wiem co powiecie, ale nie nie pójde dziś.

Agulka dziwne, ale również inaczej wyobrażałam sobie Twoj głos :baffled::-D ale jest bardzo miły.

Moniu no to przekaż ogromne cały mamie :tak: i pozdrów ją!! Oby szybko się goiło i zapomniała o tym wypadku.

Jeny u mnie normalnie zima rozgościła się na nowo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystko białe i -5.

Kuba od rana bawi się swoimi dinozaurami, które kupilismy w tym sklepie :sorry2::-D nawet wczoraj kazał sobie je włożyć do łóżka.

Boooooo w piątki złe początki :-p wiem, że śmieszne ale ja akurat w ten wierze już raz załatwiałam prace w piątek i niestety nie mam miłych wspomnień z tego miejsca pracy. Wiem co powiecie, ale nie nie pójde dziś.

Agulka dziwne, ale również inaczej wyobrażałam sobie Twoj głos :baffled::-D ale jest bardzo miły.

Moniu no to przekaż ogromne cały mamie :tak: i pozdrów ją!! Oby szybko się goiło i zapomniała o tym wypadku.

Jeny u mnie normalnie zima rozgościła się na nowo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystko białe i -5.

Kuba od rana bawi się swoimi dinozaurami, które kupilismy w tym sklepie :sorry2::-D nawet wczoraj kazał sobie je włożyć do łóżka.
Dziękuje za całusy i pozdrowienia:-)
u nas też zima i wszędzie biało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry