reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Mi też oczka sie kleją:zawstydzona/y: ale jeszcze chyba pójdę póścić dymka:sorry2: a co do spotkania to właśnie dlatego teraz mam takie podejście , że moze chociaż skład z Łodzi się powtórzy bo po tym szumie i dysksji wokół Łodzi zwątpiłam a i utwierdziłam sie, że dla chcącego nic trudnego;-):tak::sorry2: mam nadzieję, że mnie za te słowa nie wyklniecie z forum:zawstydzona/y:
ja też tak uważam i jeste jak najbardziej za spotkaniem no chyba że wypadnie w weekend 8,9 maja to wtedy niestety odpadam:-(może na zamkniętym otwórzmy wątek dotyczący spotkania żeby każda się mogła zdeklarowac czy ma możliwośc przyjazdu bo mi się wydaje że nie wszystkie wiedzą :sorry2:Aneta co myślisz:confused:

reklama
Wpadłam jeszcze bo Agulka mnie natchneła i zmieniłam avatarek :-p

Anetko po to jest forum, aby wyrażać swoje własne zdanie. Taka prawda gadania i planowania było co nie miara a wyszło jak wyszło. Powiem CI, że przeważnie tak jest, że jak jest termin do czegoś daleko to człowiek pali się całym soba a jak data zbliża się to nie zawsze jest tak jak się planowało i to wynika albo z niezapowiedzianych sytuacji lub po prostu z lenistwa.

Monia ja jestem jak najbardziej za:tak: i strasznie sie cieszę, że ze spotkania mojego z Nuśką niby przez przypadek znó robi się fajna ekipa:-) choć nie ukrywam, że na wakacje znów myślę o okolicach Rumi;-):-)

mnie korci Sopot:sorry2::-)ale nie wiem co na to D:cool2:

Wiesz co Sopot wydaje mi się być strasznie drogi:sorry2: my teraz byliśmy we Władysławowie i było super ale ceny też bym powiedziała średnie:baffled: być może dlatego,że to też znana miejscowość. teraz chcę to sobie jakoś konkretnie zaplanować;-) bo w zeszłym roku było tak na szybkiego byle blisko Nuśki a reszta nieważna;-):-) mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś fajnego w pobliżu Rumi:-)

ja planuję a niewiem czy w tym roku wogóle pojedziemy:baffled:Agulka ja o parapetówie pamiętam ale we wrześniu to już na pewno nie damy rady:-:)no:

reklama
Do góry