reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-) u nas już 10 stopni i słoneczko:-) też właśnie nie wiem jak ubierać młodą:baffled: ale chyba się nie będę śpieszyć ze zbytnim rozbieraniem bo takie pierwsze ciepełko może być bardzo zdradliwe:dry:

Justyna co do tego gościa to ja go odrazu z ochroną wywaliłam;-) nie przedłużałam mu chociaż chciał dopłacić bo nie było sensu:no: co z tego że on mi zapłaci 70zł jak przez noc może mi zarzygać pół pokoju a łóżko zamienić w wodne;-) później doprowadzenie wszystkiego do porządku może kosztować więcej niż się zarobiło:sorry2:

reklama
Witam prawie w południe.
U nas też fajnie na dworze, pójdziemy po drzemce po lekarstwa do apteki, bo u nas ma lać w weekend a auta nie będę miała.......... lepiej mieć apteczkę zaopatrzoną.............
Teraz jest 8 stopni i mgliste niebo................ fajowa u Was pogoda na południu dziewczyny

no ta ja sie pośpieszyłam z tą kurtką:zawstydzona/y:byliśmy na spacerze i ubrałam mu bluzę z długim rękawem na to kurtkę wiosenną a na kurtkę bezrękawnik tylko że ten bezrękawnik jest taki grubszy:tak:a na zimę w sumie została mu jedna kurtka nie miałam takiej żeby grubszej i cienszej:no:
teraz na termometrze mamy 13stopni

Ostatnia edycja:
witam!!!

oj, ale pracowity dzis dzien maialm:-p
*umylam 2 okna z mala pomocnica w czapce i szaliku zrobionym z pieluszki tetrowej:-D:-D
*upralam firanki
*Jasia napiekla bulek, od smrodu ktorych boli mnie glowa:-(, ale buleczki sa pyyyyyyszne:-)
*posprzatalam podworko z Psotki kup
*wymylam kawiatki

teraz zasluzony odpoczynek i potem na 16 pojdziemy an Droge Krzyzowa

poogda piekna! +14st i slonko! az sie chce zyc!

Donkat to może faktycznie te ząbki?????

nieeee, zabkow ma juz 20:sorry2:

Monia ja mialam 2 zimowe 1 taka gruba na te mega mrozy,a 2 ciensza i zakaldam ja jeszcze. U nas dzieci roznie chodza teraz ubrane.

Monia, ja tak jak Justyna, zakładam małemu cieńszą zimową, taką przejściówkę.

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no ta ja sie pośpieszyłam z tą kurtką:zawstydzona/y:byliśmy na spacerze i ubrałam mu bluzę z długim rękawem na to kurtkę wiosenną a na kurtkę bezrękawnik tylko że ten bezrękawnik jest taki grubszy:tak:a na zimę w sumie została mu jedna kurtka nie miałam takiej żeby grubszej i cienszej:no:
teraz na termometrze mamy 13stopni

Monia
, no ale zamrzl? jesli nie, to sie nie pzrejmuj

witam!!!

oj, ale pracowity dzis dzien maialm:-p
*umylam 2 okna z mala pomocnica w czapce i szaliku zrobionym z pieluszki tetrowej:-D:-D
*upralam firanki
*Jasia napiekla bulek, od smrodu ktorych boli mnie glowa:-(, ale buleczki sa pyyyyyyszne:-)
*posprzatalam podworko z Psotki kup
*wymylam kawiatki

teraz zasluzony odpoczynek i potem na 16 pojdziemy an Droge Krzyzowa

poogda piekna! +14st i slonko! az sie chce zyc!

nieeee, zabkow ma juz 20:sorry2:

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Monia
, no ale zamrzl? jesli nie, to sie nie pzrejmuj
oj to naprawde pracowity dzień dziś miałas:tak:
Donkat nie zmarzł bo cały czas biegał i był w ruchu:tak:za chwilę będziemy jechac z Olą do dentysty a Mati do babci to mu jeszcze ubiore tą zimową:tak:

Młoda śpi:-) chałupka wypicowana, obiad gotowy:tak: Widzę, że dziś dzień na mycie okien ;-) ja umyłam w sypialni i jak wypije kawkę to chyba machnę jeszcze balkonowe:tak: ale przyszłam chwile odsapnąć;-) u nas w słonku 21 stopni normalnie lato:-) właśnie muszę poprać małej wiosenne kurteczki bo ile w tych grubych będzie chodzić:baffled:

Donkat nie zmarzł bo cały czas biegał i był w ruchu:tak:za chwilę będziemy jechac z Olą do dentysty a Mati do babci to mu jeszcze ubiore tą zimową:tak:

no widzisz. bo jak ma sie gruba kurtke to mozna pod spod lzej ubrac, a jak ma sie ciensza, to wtedy wiecej bluzek zalozyc i na to samow yjdzie

ja zazywczaj myje po 1 oknie dziennie. ale Jasia-maniaczka, ciagle mi podgadywala, zebym machnela jeszcz ejedno, bo takak ladna poogda. i zdziwiona byla, ze wszystkich nie umyalm:-p

ja tez umylam dzis w kuchni, plany byl na oba (moze jeszcze umyje wpokoju),a na swieta tylko przetre i firanki wypiore,ale poszlismy na dwor i pozniej na kawke do tescia i tak nam zeszlo. Mlody chisterie odstawil,bo kupilam ptasie mleczko i karte do telefonu, a mody uwielbia ptsie mleczko i caly czas krzyczal,ze to jego, w rezultacie dziadek 1 warstwe musial oddac wnusiowi

reklama
Ale pracusie z Was.............. u nas zalewie 12 stopni było, ale słonka brak, po obiadku poszlismy do miasta a młoda w Centrum miasta nagle w ryk.................. uszy zaczęły znów ją bolec, lecielismy do domu bo myślałam, że padnie mi na ulicy z bólu............. teraz dostała przeciwbólowe a wieczorej J od mamy przywiezie lekarstwo co mamie użyczyłam ........... szybko powinno pomóc bo z antybiotykiem i w poprzednich atakach Mai pomagały

Do góry