reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
I ta 1 kupie,a wlosow nie am co uwieczniac na foto,bo patrzec na nie nie moge, dobrze,ze kiedys kupilam brazowa farbe,bo jutro malne. Poza tym stwierdzam,ze w ciemnych mi lepiej,za blada jestem do blondu,az dziw,ze tak dlugo kiedys mialam i to jakie jasne.
Pogode przechwalilam rano,bo leje od poludnia wiec siedzimy w domu. Nawet mlody padl o 15 i dopieor sie obudzizl,a do prababci mielismy jechac do szpitala

u nas też padało prawie cały dzien i siedzieliśmy dzis w domciu i jakos dłuży mi się ten dzień:baffled:.Dzieciaki i D oglądają swoja ulubioną bajke Scooby Doo:cool2:

Witam!!!

zmeczona ejstem , ale bylo fajnie na urodzinakch w Lublinie:-):-):-):-):-)

jutro lece pozalatwiac sprawy w miescie i zostawiam niunke an noc u tesciow

Aga, ale Maja jest wrazliwa na te uszy:-:)-(

Justyna ta Twoja kiecka moze i skromna, ale bardzo sexy. ta S tez ladna;-)

sorry, ale reszty nie doczytalam, bo nie mam sily

reklama
witam jako pierwsza:-)dzieci jeszcze śpią ,D też a ja już się wziełam za sprzątanie i nawet zupę już nastawiłam:szok::baffled:D nie idzie dzis do pracy bo jakiś wirus jelitowy go dopadł i mam tylko taką nadzieję że nie przejdzie na dzieci:sorry2:
jadę dziś na szczepienie ale nie zostawię dzieci z D niech se biedak poleży i odpocznie a teściowa z chęcią pobawi wnuki :cool2:

Do góry