reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasiu ciuszki ekstra :)))) najbardziej podoba mi sie kurtka ale generalnie wszystko fajne jest :)
Donkat a za ile poszły te buciki/?

pospała bym z checia ale od 6 20 jakis pajac tnie drzewo piłą :/ załapałam wizje i chce obciac włosy ale kompletnie nie mam pojecia jaka fryzurke zrobic.... mam namiar na dobrego chodz drogiego fryzjera- zobaczymy co z tego wyjdzie :)

reklama
Kasiu ciuszki ekstra :)))) najbardziej podoba mi sie kurtka ale generalnie wszystko fajne jest :)
Donkat a za ile poszły te buciki/?

pospała bym z checia ale od 6 20 jakis pajac tnie drzewo piłą :/ załapałam wizje i chce obciac włosy ale kompletnie nie mam pojecia jaka fryzurke zrobic.... mam namiar na dobrego chodz drogiego fryzjera- zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Asiu szkodaby mi było takich ładnych włosków :yes::-D Bardzo ładnie Ci w długich włosach

Wiesz zawsze można do tego podchodzić tak, że włosy i tak odrosną, a ciekawość zaspokoisz i zobaczysz jak będziesz wyglądać w krótkich. Choć z własnego doświadczenia wiem, że jak zacznie się zabawe w obcinanie włosów to mogą nigdy nie mieć okazji odrosnąć ;-) sama do 16 roku życia miałam długaśnie włosy a jak ściełam to tak mam już z 10 lat. Choiaż nie..... kiedy byłam w ciąży to nie obcinałam i zapuściłam prawie do połowy pleców, ale i tak później obciełam.

No i problem mam z głowy... policzyłam kasiorke i zostało mi 240 zl na "drobne " wydatki... a z racji ze chce kupic sobie torebke i jakąś bluzecze to juz mi nie starczy na fryzjera tzn starczy ale nic kasy nie zostanie...

kurcze od tygodnia boli mnie dół brzucha tak przy pęcherzu i cholera nie wiem czy to normalne bo wszystko sie powieksza czy moze cos sie dzieje ....

witam :-)
Kasia ta Fikolandia to blac zabaw dla dzieci z piłeczkami i zjeżdżalniami:tak:a ciuszki dla Kubusia extra:-)
Asia oj jak by mi się przydało te twoje 240zł na drobne wydatki:-pjuż wczoraj myślałam że po niedzieli zaszaleje na allegro jak Ola dostanie kase na urodziny i kupie jej te wypatrzone dresiki ale tak siedzę i myślę i chyba kase dostanie tylko od teściów a reszta coś kupi:dry:więc nie zaszaleje:-D

Witam i ja:-) nadal zamsrakana ale za to z Tuśką już całkiem całkiem:-) dziś noc calutką przespała u siebie i ani razu nie kaszlała:-) właśnie zrobiłam przegląd Tuśkowych bluzeczek letnich z zeszłego roku i okazało się że dzieki temu że ktoś wymyślił tuniczki to w tym roku Tuśka z nich będzie miała 14 bluzeczek:szok: także w sumie nie mam co szaleć z zakupem letnich ciuszków oczywiście nie byłabym sobą jakbym kilku nie dokupiła;-)

Kasiu super ciuszki:-) szymek ma ta kurteczkę i jest bardzo fajna:tak:

Poogladalam Wasze zdobycze ciuszkowe, bardzo ladne. Szwagierka przywiozla w niedziele ciuszki po Mikolaju i skaply nam sie 2 kurteczki (ale sa za duze) spodenki i bluzeczki na lato. Wiec na razie nic nie kupuje, zobaczymy pozniej. Tenisowki pewnie kupie w CCC lub BOTI,bo w zeszlym roku bylam bardzo zadowolona z nich.
U nas brzydko,bo od rana mgla i nie bardzo ginie.

Ambitnie szukalam strojow pilkarskich. Kupilam Mikolajowi w zeszlym roku, byl wniebowziety,ale teraz juz za maly jest na niego i tak pomyslalam,ze na dzien dziecka kupimy chlopakom EXTRA KOMPLET DLA SPORTOWCA**RANGERS**DIADORA** (979208609) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet sportowy Real Madryt (987890530) - Aukcje internetowe Allegro
NIKE BLUZKA I SPODENKI DLA PIŁKARZA 104/110 (985857275) - Aukcje internetowe Allegro
a z tych mieliby takie same tylko musze ich pomierzyc, w szczegolnosci Mikolaja,bo on jest bardzo szczuplutki Sportowe komplety dziecięce Happy Kids 5 lat (984761377) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Justyna fajne te stroje piłkarskie:tak:ja dla Mateusza mam chyba z 3 koszulki tego typu musiała bym mu do tego jakies spodenki skąpletowac
dzieci juz jedzą obiadek bo za jakies pół godzinki ma przyjśc sąsiadka z moim,, zięciem" więc Ola pewnie zaraz będzie chciała się stroic żeby podobała się Adrianowi:-D:-D:-D

Do góry