reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorowo

Julitka robi postepy na rowerze. bylam z niej dumna. pojezdzimy tak codziennie i jzu bedzie smigac.
mysle wlasnie, zeby jej kupic ladny rowreek, bo ten ma po Izie, ale chyba zaczekamy do wisosny i kupi sie juz wiekszy

Psotka mi skopala krokusy:wściekła/y:

zle mi, bo jutro jzu wraca z urlopu ta moja "mila" pani i koniec fajnej pracy u K:-(

reklama
Kochane pisałam że w piątek mam rozmowę:baffled:
Nie za fajnie z ta pracą, ale pójdę, bo musze sie "obyć" w rozmowach kwalifikacyjnych, poczytałam trochę na forach i jedna laska w lutym tego roku opisywała że trzeba założyć właśna działalnośc, zwlekają z jakąkolwiek umową, druga pracowała na czarno prawie przez 2 mce tak ja zwodzili, więc nie mam wielkich nadziei

Kochane pisałam że w piątek mam rozmowę:baffled:
Nie za fajnie z ta pracą, ale pójdę, bo musze sie "obyć" w rozmowach kwalifikacyjnych, poczytałam trochę na forach i jedna laska w lutym tego roku opisywała że trzeba założyć właśna działalnośc, zwlekają z jakąkolwiek umową, druga pracowała na czarno prawie przez 2 mce tak ja zwodzili, więc nie mam wielkich nadziei

masz racje, chociazby dlatego warto pojsc

A to sorki - nie doczytałwam. Ale i tak trzymam kciuki. Fajnie by było po 1 sie obyć a po 2 móc wybierać, nie? :)

chcialabym powoli myc okna, moze ejdno jutro zdaze?

widze, ze w eekend znow zimno. ale ciapanina z ta poogda. a w sobote chce kola zmienic.

Monia, zmecozna po dniu pelnym zalatwien?

lece sie ogarnac. zaczekam an koniec aukcji i klade sie grzecznie spac

Monia jak wizyta u dentysty Olki?

oj Ola bardzo dzielna nawet nie zajęczała w nagrodę dostała od pani dentystki kubeczek a plombę ma zieloną :rofl2:no i jeszcze 2 ząbki znów do leczenia....
witam wieczorowo

Julitka robi postepy na rowerze. bylam z niej dumna. pojezdzimy tak codziennie i jzu bedzie smigac.
mysle wlasnie, zeby jej kupic ladny rowreek, bo ten ma po Izie, ale chyba zaczekamy do wisosny i kupi sie juz wiekszy
gratulacje dla Julitki:-)a uczysz ją na 2 kółeczkach tak? ja dziś uczyłam Mateusza na 2 i jak tak dalej pójdzie to może się nauczy :tak:
Psotka mi skopala krokusy:wściekła/y:
oj niedobra Psotka
zle mi, bo jutro jzu wraca z urlopu ta moja "mila" pani i koniec fajnej pracy u K:-(

chcialabym powoli myc okna, moze ejdno jutro zdaze?

widze, ze w eekend znow zimno. ale ciapanina z ta poogda. a w sobote chce kola zmienic.
ach z tą pogodą wczoraj patrzałam na długoterminowa i pisało że 6.IV ma byc 22st a dziś jak juz patrzałąm to tego 6 .IV ma byc 6st dziwna ta pogoda:baffled::confused:
Monia, zmecozna po dniu pelnym zalatwien?
zmęczona raczej nie ale mam rozmowy z D i czasu brak;-)

lece sie ogarnac. zaczekam an koniec aukcji i klade sie grzecznie spac

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry