reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Kasiu, przełożyłam fryzjera na środę. Nie miałam ochoty dziś wychodzić, poza tym katar mam i mnie męczy.
Witam sie w piekny słoneczny dzionek:-) aż szkoda, ze ja dzisiaj w pracy:-( ale porobiłam już sobie zakupki i wyskoczyłam do biedronki;-) ale cicho sza bo oficjalnie ciężko pracuje
Wczoraj tak wypucowałam kuchnię, że aż po nową firankę pobiegłam;-)
a po powrocie z przedszkola zabarałam się jeszcze za młodej pokój i też już lśni
Nuśka Tuśka jeździ na 4 ;-) ostatnio chciała być strasznie dorosła i uparła sie, zeby jej Marek kółka odkecił po 4 wywrotkach szybciutko się do tatusia uśmiechała żeby spowrotem kółka zamontował
a co do zajączka to u nas nie ma takiego zwyczaju
Agulka super odkurzacz:-)

Nuśka Tuśka jeździ na 4 ;-) ostatnio chciała być strasznie dorosła i uparła sie, zeby jej Marek kółka odkecił po 4 wywrotkach szybciutko się do tatusia uśmiechała żeby spowrotem kółka zamontował

Agulka super odkurzacz:-)
donkat
Fanka BB :)
witam poniedzialkowo!!!:-)
jak po weekendzie?
ja ostatnio mam problemy z wyspaniem sie. czy slonko, czy deszcz, ciagle ziewam
ciepelko sie u nas robi, dzis mam zamair umyc ostatnie okno i gotowe. tylko zostanie prasowanie i wieszanie firanek
jak po weekendzie?
ja ostatnio mam problemy z wyspaniem sie. czy slonko, czy deszcz, ciagle ziewam

ciepelko sie u nas robi, dzis mam zamair umyc ostatnie okno i gotowe. tylko zostanie prasowanie i wieszanie firanek
donkat
Fanka BB :)
nooo, szkooooda!
jedni mowia, ze caly tydzien am byc cieplutki,a swieta jzu chlodne. a teraz patrzylam na prognoze na onecie i w swieta tez pieknie!\
a ja jestem w strachu: dopatrzylam sie, ze brakuje mi w szafie 2par caarnych spodni i 1czarnej princeski! zrobilam dokladny przeglad i nie ma. domyslam sie, ze moglam to zostawiuc w Slupi, bo bralam na pogrzeb. ale....ja tam bylam pozniej ze 3rayz i nie widzialam. najgorsze, jak przypadkowo poszlo do cioci razem z ubraniami mamy....
jedni mowia, ze caly tydzien am byc cieplutki,a swieta jzu chlodne. a teraz patrzylam na prognoze na onecie i w swieta tez pieknie!\
a ja jestem w strachu: dopatrzylam sie, ze brakuje mi w szafie 2par caarnych spodni i 1czarnej princeski! zrobilam dokladny przeglad i nie ma. domyslam sie, ze moglam to zostawiuc w Slupi, bo bralam na pogrzeb. ale....ja tam bylam pozniej ze 3rayz i nie widzialam. najgorsze, jak przypadkowo poszlo do cioci razem z ubraniami mamy....
reklama
Podziel się: