reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj Donuś faktycznie praktyczny prezent;-) bo chodziła za mną już takowa od dłuższego czasu, ale spełniające moje wymagania była najtańsza z remingtona i cena nie do końca mi odpowiadała, a teraz zelmer wypuścił nowy model z tymi samymi funkcjami co tamta:tak: no i trafiłam w gazetce z l'eclerca na promcje i tak o to ją mam:-)

reklama
często tzn zawsze po myciu włosów czyli średnio co 2-3 dzień:tak: ale używam specjalnych prearatów i jakoś specjalnie nie narzekam na włosy:no:

Witam ostatnio jakos nie mam weny do pisania ale chociaż się zamelduję:-)u nas wszystko ok tylko pogoda brzydka:crazy:

Witam i ja:-) u nas też pogoda do bani:wściekła/y: byłyśmy z młodą na targu bo zadzwonił znajomy, ze przywiózł bolerka dla młodej:tak: więc już moja gwiazda ma kompletny strój na weselicho:-) przy okazji kupiłam jej fajowe trampki ala balerinki za 14zł:szok::-D i sobie biustonosz pod kiece na weselicho;-) oglądałyśmy z młodą też wózki dla lalek ale gościu przegiął bo takie same są na allegro po 80zł a on zawołał 120zł:szok: na szczeście moja gwiazdeczka kuma co to net i odrazu jej powiedziałam, ze na necie są prawie o połowe tańsze więc olała temat:-D wogóle obym nie wypowiedziała tego w złą godzine:baffled:;-) ostatnimi czasy jakieś to moje dziecko takie niebywale grzeczne:tak: już nawet nie pamietam kiedy ostatnio miałam na nią nerwa:szok: mam nadzieję, ze jej to na dłużej zostanie;-)

Witam i ja :)

często tzn zawsze po myciu włosów czyli średnio co 2-3 dzień:tak: ale używam specjalnych prearatów i jakoś specjalnie nie narzekam na włosy:no:

to tak jak ja z tym że ja nie mam żadnych specjalnych prepartów i jak narazie łysa nie jestem ;-)

Witam i ja:-) u nas też pogoda do bani:wściekła/y: byłyśmy z młodą na targu bo zadzwonił znajomy, ze przywiózł bolerka dla młodej:tak: więc już moja gwiazda ma kompletny strój na weselicho:-) przy okazji kupiłam jej fajowe trampki ala balerinki za 14zł:szok::-D i sobie biustonosz pod kiece na weselicho;-) oglądałyśmy z młodą też wózki dla lalek ale gościu przegiął bo takie same są na allegro po 80zł a on zawołał 120zł:szok: na szczeście moja gwiazdeczka kuma co to net i odrazu jej powiedziałam, ze na necie są prawie o połowe tańsze więc olała temat:-D wogóle obym nie wypowiedziała tego w złą godzine:baffled:;-) ostatnimi czasy jakieś to moje dziecko takie niebywale grzeczne:tak: już nawet nie pamietam kiedy ostatnio miałam na nią nerwa:szok: mam nadzieję, ze jej to na dłużej zostanie;-)

To pozazdrościć bo nasz młody pyskuje i leniwy się zrobił niechce się ubierać tylko marudzi
A kiedy idziecie na wesele ??? No i jaką masz kieckę ??? chcę fotkę???
Bo my idziemy we wrześniu i już dostaliśmy zaproszenie do znajomych :-) trochę jesteśmy zaskoczeni bo nie liczyliśmy na zaproszenie ale bardzo się cieszymy i miło nam:-) ale planów co do kiecki nie mam jeszcze

Donuś
jak tak czytam Twoje posty i widzę UG to jakoś tak odruchowo czytam USG ...............:-):-D

Nusia w kiecce się wybieram w tej co w zeszłym roku byłam u kuzyna bo to inne towarzystwo więc mogę;-)a we wrześniu idziemy znowu do drugiego mojego kuzyna i też juz kieckę mam bo kumpela mi odsprzedała swoją;-)co do mojego aniołka to dziś popołudniu doszłam do wniosku, że to chyba tylko dla mnie Tuśka jest taka łaskawa bo z Mrkiem kłóci się jak diabli:szok: powiedziała mu że jest na niego wkurzona:szok: i zła i że on siedzi jak jakaś zebra:szok::-D wyrafinowane epitety nie ma co:-D
Monia kupu tą prostownice bo naprawdę super właśnie mam burze loków na głowie:-D a testowałam tą remingtona, bo mają moja Marta i szło mi znaczniej gorzej:baffled:

Aneta za późno kupiłam remingtona....oglądałam tą twoją na żywca i jakoś tak bardzo nie przypadła mi do gustu ostatecznie w sumie mi zależało tylko na prostownicy na lokówce już nie a ta remingtona co kupiła ma mocniejszą moc no i babka w sklepie bardzo ją polecała
Prostownica REMINGTON S2002 SUPER OKAZJA FVAT (1601410145) - Aukcje internetowe Allegro
a jesli jesteście w tematach kiecek na wesele to my idziemy za 2 tyg:szok: i jeszcze nikt nie ubrany:no::wściekła/y:

reklama
No widzisz Monia ja chciałam, żeby miała funkcje kręcenia również;-) a ile dałaś i jaki model? Sniło mi się ostatnio, że przyjechałam do Władka a Ciebie nie było:szok::-D och już coraz bardziej się emocjonuje tymi naszymi wspólnymi wakacjami:-)

Do góry