Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i słabo prostowała w porównaniu z tą mam nadzieje że bedę z niej zadowolona
Fryzjerka mówiła ze mam sugerowac się mocą więc wybrałam najmocniejszą w przedziale do 100zł
ale pęknięte płytki miała i musiałam zminić. Też szukałam i w końcu kupiłam z Philipsa jakoś salon straight coś tam
też patrzyłam na moc i na cenę(110zł). no i w miarę jestem zadowolona. remington podobno lepszy. nie wiem jak z prostowaniem bo ja mam okropne włosy
nie dość że gęste to jeszcze masakrycznie trudne do ułożenia.
Monia kupu tą prostownice bo naprawdę super właśnie mam burze loków na głowiea testowałam tą remingtona, bo mają moja Marta i szło mi znaczniej gorzej
![]()
Ja poprzednią miałam coś w tym stylu ale nie z remigtona tyle, że po ponad 3 latach używania juz coraz słabsza się robiłą i prosiła się o wymiane;-) a już od dłużeszego czasu czaiłam się na takie 2w1 no i wreszcie mam:-) próbuję wkleić zdjęcia na zamknięty i coś powoli mi się ładuję![]()
ja teżAnecia Monia ja Was tak czytałam że szukałam na zamkniętym zdjęć Anety w lokach:-) i nie znalazłam![]()