monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam również w piękny słoneczny dzień:-)pranie pięknie schnie kawka wypita a młody nie chce bawic się na dworze
dziś do przedszkola po Olę musze isc prędzej bo nie wiem czy pisałam ale jako ze jest akcja <<cała Polska czyta dzieciom>>codziennie inna mama ma przychodzic do przedszkola przeczytac dzieciom bajkę no i ja idę jako pierwsza
a po przedszkolu jedziemy na całe popołudnie do mamy na osiedle
Aneta super sprawa z tym łowieniem rybek Oli się marzy wybrac kiedyś na ryby ale coś nie może przekonac taty
Alusia cześc:-)
a jeśli chodzi o prezent na dzień dziecka to pomysłów brak
dziś do przedszkola po Olę musze isc prędzej bo nie wiem czy pisałam ale jako ze jest akcja <<cała Polska czyta dzieciom>>codziennie inna mama ma przychodzic do przedszkola przeczytac dzieciom bajkę no i ja idę jako pierwsza
a po przedszkolu jedziemy na całe popołudnie do mamy na osiedle
Aneta super sprawa z tym łowieniem rybek Oli się marzy wybrac kiedyś na ryby ale coś nie może przekonac taty

Alusia cześc:-)
a jeśli chodzi o prezent na dzień dziecka to pomysłów brak

ciekawe czy faktycznie pływa?

i to też kryteria były tylko dla rodziców obojga pracujących i z zaświadczeniem z poradni specjalistycznej że dziecko musi uczęszczać do przedszkola. taki system, a my niestety tę walkę z systemem przegraliśmy :-)
a popołudniu jedziemy kupić tą działeczke:-) ale się cieszę, a jednocześnie mam lęki bo ja o działce mam takie pojęcie że hoooho;-)