reklama

Wrześniówkowe mamy

Ufff jak goraco, puffff jak goraco....
Wczoraj topola tak pylila,ze wygladalo jakby snieg padal,ale akurat Mikolaj jakos sie trzyma,bo balam sie,ze zasmarkany i ze spuchnietymi i zaropialymi oczkami wroci z przedszkola
My na dzien dziecka nic juz nie kupujemy,bo w niedziele bylismy w kinie i na pizzy, tylko Mikolajowi cos bym musiala kupic,ale my z takimi prezentami nie szalejemy, jakis drobiazd i juz.
Alusia pewnie masz na mysli wypadek z zeszlego roku? To wszystko juz dobrze. Bodajze w sierpniu juz S pracowal. Reka wrocila do siebie i nic juz nie boli. Fajnie,ze u Ciebie tez unormowalo sie ze zdrowkiem i oby juz tak zostalo.
Aneta a w zeszlym roku nie mieliscie czasem dzialki? Cos mi sie tak kolacze po glowie. Duza kupujecie? Marchew i pietruszke posadzic bedziesz umiala,a reszte obsiej trawa i juz;-)

reklama
Witam,
Wpadlam na momencik zameldowac ze u nas wszystko dobrze.Moja mama gotuje a my sie obzeramy :-DPewnie na komunie nie dopne sie w sukienke ale co tam raz sie zyje:-D
Komunia w niedziele.
Buziole dla wszystkich.

witam pogoda piękna ja taka uwielbiam tylko ta alergia wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ola dziś została w domu bo obudziła się i miała stan podgorączkowy więc ją zostawiłam a najlepsze że jak się obudziła to był płacz że ona nie chce do przedszkola a jak jej zmierzyłam temperature i powiedziałam że zostaje w domu to znów był płacz że ona chce do przedszkola......a najgorsze jest to że teraz własnie zaczeła pylic Alternaria i ma pylic aż do początku września a Oli wyszło w testach największe uczulenie na to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aneta super z tą działeczką:-)daleko od miejsca zamieszkania ona jest?jaka duża?
Gabids nie przejmuj się w końcu mamy nie masz na co dzień więc ciesz się smakołykami mamy:-)
Justyna my też nie robimy na dzień dziecka duzych prezentów:no:

Działeczka jakieś 20minut spacerkiem od domu;-) ma 250m2;-) Justa dobrze kojarzysz, że mieliśmy w zeszłym roku działkę ale dotaliśmy nieużytek trzeba było tam nawieść kupe ziemi i wyciąć kupe chaszczy, a my zwyczajnie na taką zabawe nie mamy czasu:no: a ta jest gotowa praktycznie do grilowania;-) także zrezygnowaliśmy z tamtej;-)

Cześc wpadłam na minutke;-)
Nie wyrabiam taki upał
Anetka, zazdraszam działeczki- my mamy u mojej mamy, ale to jest 10 km od domu i z racji braku czasu jest masakrycznie zaniedbana

Witam się i ja w ten gorący dzionek :-)
rano byłam u rodziców, akurat zjadłyśmy obiad i pewnie na dwór potem pójdziemy. Wczoraj wiki basen rozłożyliśmy więc może woda już bedzie ok i pluskac sie dzis będzie.
Aneta fajnie z tą działką, gratuluję :-)
Monia kurcze współczuję Oli, pewnie się biedaczka męczy strasznie... :-( pozdrawiam Was cieplutko.
dobra ja uciekam, i życzę miłej reszty dnia ;-)

witam i ja

moze 11.06 bedziemy miec prackowego grilla

u nas tez gorąco, ale ja do 16.00 tego nie odczuwam. w nowej pracy to nawet marzne. jak wsiadam do rozgrzanego auta o 12.00 to sie ciesze, ze jest taka parówa, bo nogi mam jak lody. tu w UG moze i duszno, ale da sie wytrzymac.

czeka mnie dzis koszenie trawy.

wczoraj zaczelam plewic poziomki i...niunka juz pjadla sporo czerwonych

Ja bylam zostawic dzis papiery w 2 miejscach. Tak aambitnie tydzien zaczelam.

jaki poniedzialek, taki caly tydzien

a tak wogóle to męczy nas(mnie i Olę ) alergia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:najbardziej szkoda mi Oleńki bo biedna nie dośc że kaszle to nos zapchany i oczka strasznie łzawią i są spuchnięte:-(:-(:-(

Monia, nie odczulacie Oli?

Witam,
Wpadlam na momencik zameldowac ze u nas wszystko dobrze.Moja mama gotuje a my sie obzeramy :-DPewnie na komunie nie dopne sie w sukienke ale co tam raz sie zyje:-D
Komunia w niedziele.
Buziole dla wszystkich.

nie ma, jak mamine gotowanie... :(((

Wczoraj wiki basen rozłożyliśmy więc może woda już bedzie ok i pluskac sie dzis będzie.
-)

u nas stoi rozlozony juz ponad tydzien. w zeszla sobote niunka sie pluskala. wczoraj go wymylam i nalalam swiezej wody. dzis pewnie juz goraca

zazdroszczę rozłożonych basenów już :tak:
Donkat nie odczulamy jeszcze Oli bo do tej pory nie było potrzeby dopiero po ostatnich testach pani doktor powiedziała że jeśli w tym roku Ola będzie miała objawy allergii to będziemy na pewno odczulac no i w tym roku pierwszy raz Ola ma takie objawy tej alergii:-(
Mati ma temp 37,7 i nie mam pojęcia z czego:no:trochę ma oczka napuchnięte ale nic po za tym tak zastanawiam się czy to wina alergii czy może jakis wirus się przyplątał:wściekła/y:
WSZYSTKIM DZIECIOM MAŁYM I DUŻYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!!!

reklama
witam

u nas duszno, jak przed burza

lece zaraz do gina, bo juz nie pamietam, kiedy na przegladzie bylam:zawstydzona/y:

wczoraj kosilam trawe, mialam nadzieje, ze sie opale, a tu jakos szalu nie ma

Monia, jak tylko zaczniecie odczulac, to od razu bedzie widoczna poprawa

Milego dzionka!

a dzieciaczkom zycze grzecznych rodzicow;-) i szczesliwych dni!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry