reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się i ja. dziś znowu pierwsza :-) u nas ciepełko więc pewnie cały dzień na dworze
Donkat :szok: co za babsko. to ona powinna coś zrobić a nie tylko wacik podać... nie przejmuj się ważne że nie ma plam widocznych, a w takim przypadku większość też pewnie by była w szoku :tak: i nic by nie zrobiła.
My wczoraj byliśmy na wycieczce w ustroniu, aktualne zdjęcia jak oczywiście dam radę je wgrać na zamkniętym ;-)
pozdrawiam Was wszystkie :-)

Majandra nie nie chodzi. U nas jest tak jak u Moni że tylko dzieci rodziców pracujących dostają się do przedszkola w wieku 3 4 5 lat. Z wielkim problemem udało mi się zapisać ja na następny rok na popołudnie od 13 do 18 :wściekła/y: i to też kryteria były tylko dla rodziców obojga pracujących i z zaświadczeniem z poradni specjalistycznej że dziecko musi uczęszczać do przedszkola. taki system, a my niestety tę walkę z systemem przegraliśmy :-)

aha no a zdrówko dobrze, dziękuję Ci że pamiętasz. leków nie biorę już jakiś rok. na razie zawrotów nie mam więc mam spokój :-)

dziewczyny pomóżcie mi, bo się chyba wścieknę z tymi zdjęciami. nie umiem ich wkleić. nie wiem czemu. klikam to gdzie jest "+dodaj pliki"potem wybierz plik , wybieram z folderu z komputera i nic... nie wiem albo się nie znam czy co?:sorry2:

reklama
Witam sięi ja w piękny słoneczny dzień:-) ze świeżo pomalowanymi pazurami ale cicho szaaaaa po oficjalnie ciężko pracuje;-):-D wczoraj wykorzystaliśmy piękno pogodę i pojechaliśmy na łowisko na rybkę:tak: młoda dzielnie łowiła z tatusiem:-D i potem ze smakiem wcinała rybke:-) później byliśmy na stadionie bo przyjechały karuzele, ale moje dziecko trybem ekonomicznym olała płatne atrakcje i wolało bawić się na normalnym placu zabaw:-D
Nuśka, Alusia burza loków była tylko chwilowa bo rano znów się przemieniłam w prostowłosą:-D na codzień nie lubię takich cudaków na głowie, a prostownicę z funkcją kręcenia chciałam żeby mieć na wyjścia coś innego na czubie;-)
Agulka wiesz dobrze zrobiłam, że przetrzymałam ten zestaw dla lalek od Ciebie bo młoda właśnie zaczęła się ładnie bawić w małą mame więc prezent na dzień dziecka będzie jak znalazł:-) i kupiłam jej jeszcze z moją Gochą na pół nowy wózek bo ten co ma już za mały;-)

A właśnie co planujecie dla waszych dzieciaczków z okazji dnia dziecka?

Do góry