reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no to i ja się przywitam:-)
dzieci poszły do koleżanki a ja własnie dopiłam kawkę i chyba wezmę się za okna :tak:
oj jak te wakacje szybko przeleciały:-(u nas już w środę mają rozpoczęcie w przedszkolu a od czwartku już normalnie będą chodzic....

my mamy we czwartek zebranie dla rodzicow, a dzieci ida po raz pierwszy w piatek. Julitka dzis rano ze smutkiem mowila, ze nie chce isc:szok:, ale jak powiedzialam, ze beda mieli maly basen z kulkami, to od razu zmienila zdanie:-D:-D

Donkat cos ta babeczka kombinuje przecież to co składałyśmy na początku marca/kwietnia to były deklaracje więc w czym problem umowy jeszcze nie podpisałaś prawda??
Bo u Nas jest tak że umowy dopiero teraz będziemy podpisywać i teraz właśnie jest czas żeby to zmienić i ja właśnie się zastanawiam ile godzin podać bo jak się spóźnisz z odebraniem choćby o 5 minut to są od razu kary i nie wiem czy nie lepiej asekuracyjnie właśnie podać tą godzinę więcej ???
A ile u was się płaci za godzinę ???Pytam z ciekawości bo wiem że są różne stawki w zależności od miejscowości

no to i ja się przywitam:-)
dzieci poszły do koleżanki a ja własnie dopiłam kawkę i chyba wezmę się za okna :tak:
oj jak te wakacje szybko przeleciały:-(u nas już w środę mają rozpoczęcie w przedszkolu a od czwartku już normalnie będą chodzic....

A właśnie jak to w końcu jest u Ciebie Mateuszek się dostał czy nie???

Dziewczyny dziękuję za życzenia urodzinowe dopiero się doczytałam bo byłam na malutkim urlopie

Asia
wrzuć fotki domku na zamkniętym nie bądź taka

Anecia a co u Was ? jak Natalcia chętnie chce wracać do przedszkola???Ja to trochę się boję że u Nas będzie płacz tzn pierwszego dnia to ja raczej o siebie się obawiam ale boję się że będzie tak że młody stwierdzi że on juz na drugi dzień nie idzie i koniec:sorry:

Dobra spadam sama ze soba nie będę pisać dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Ale zimno dzisiaj u nas, 16 stopni, brrrr jesien pachnie
Blok zaczeli nam ocieplac i przy tym wietrze mamy juz snieg od styropianu, za to nie mamy tv,bo rusztowanie przecielo nam sygnal. Mamy nowy balkon:-) a na balkonie taka stara antene, ktora sciaga az typ1 i to z przerwami,bo jak ktos przejdzie lub przejedzie saamochod to ucieka,a tu jeszcze tyle roboty przed nimi.
podpisalismy umowe przedwstepna w piatek na nasz domek:-) Szukam pracy i szukam i suzkam... Juz rzygac mi sie chce tym bardziej,ze wiem,ze jest on niezbedna zebysmy wogole kredyt dostali.

Jak robicie urodzinki to tort i kawa,czy cos jeszcze?

reklama
A ja już od wczoraj bezrobotna. Znalazłam ofertę dla siebie, wykształcenie akurat pasuje, bo w ognisku wychowawczym, ale praca od 12 do 20 na Powiślu, czyli dobra godzina jazdy. Nie zdecydowałam się.

Justyna, ja robiłam obiad również.

Do góry