reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
dziś juz lepszy humor mam piorę sprzątam gotuję ...;-)
przyszła kurteczka dla Mateusza ogólnie fajna jest ale ma ją trochę za dużą :baffled:jak mierzyłam Oli to ona ma ją na styk....

reklama
no ruch jak w Rzymie:-Dgdzie się wszystkie podziewacie???
byłam u mamy ,zaliczyłam kawkę u bratowej a teraz czas by położyc dzieci spac tylko oni coś niechętni są :no:
no Justyna racja że lepsza duża niż za mała bo wtedy to by już wogóle nie wykorzystała a tak wiem że w tym roku pochodzi bo mierzyłam potem jeszcze raz i nie wygląda w niej źle no i na pewno na przyszły rok będzie:tak:

Ostatnia edycja:
Melduję się i ja:-) dzisiaj wreszcie zapowiada się piękna pogoda:tak: szkoda tylko, że ja w pracy. Wczoraj wracając z młodą z przedszkolka zaszłyśmy do lumpka i trafiłam sobie swietny pikowany lekko płaszczyk czarny na zimę, firmóweczka jak nówka za 35zł:-) ależ zacieszałam jak go ubrałam jak na mnie szyty:tak:
Justka u nas na drugi dzień jest zaświadczenie do odbioru;-)

Ja witam.

Niech ten dzień juz się jak najszybciej skończy.:crazy::crazy::crazy:
Niby nie piątek 13tego, ale jednak 13ty i to październik a to dla nas jest dzień pechowy.

Wsiadamy do auta, otwieram okno by wytrzeć lusterka i nagle CHRUP .......... i szyba juz się nie zamkneła ,
jechałam z dziećmi z otwarta szyba a na dwiorze 3 stopnie.

No Agulka czas sobie kupić ściągaczkę do wody;-):-D a tak na poważnie współczuję. Mam nadzieję, że ta przejażdżka nie skończy się dla Was jakiś choróbskiem

reklama
hejka!!

wpadam szybciutko, bo pracy mam sporo. musze nadrobic przed jutrem.
wczoraj mialam taki zachrzan, ze nawet nie zajrzalam

dzis sie urywam troche, bo w przedszkolu jest swietowanie otwarcia tym razem juz dla wszyzstkich dzieci i rodzicow

dostalismy zwrot VAT za te fv z Equusa, ktorych nam nie zaplacili po ogloszeniu upadku. ta kwota ma sie nijak do 50tys ktore stracilismy, ale zawsze to lepije niz nic.

A i miałam jeszcze jedno pytanie bo pisałyście o czapkach i jakie czapki ubieracie dzieciom ? Bo ja też młodemu do przedszkola rano daję czapkę ale taką co nie zakrywa uszek.

ja nakladam taka jeszcze jakby robiona na szydelku dziurawa

witam
Agulka ja też dziś jakaś nerwowa nabuzowana chodzę ,chyba coś w powietrzu było bo Ola jak wróciła z przedszkola to też jakas płaczliwa była...

zgadzam sie, bo niunka tez mi awantury o byle co robila tego dnia

Melduję się i ja:-) dzisiaj wreszcie zapowiada się piękna pogoda:tak: szkoda tylko, że ja w pracy. Wczoraj wracając z młodą z przedszkolka zaszłyśmy do lumpka i trafiłam sobie swietny pikowany lekko płaszczyk czarny na zimę, firmóweczka jak nówka za 35zł:-) ależ zacieszałam jak go ubrałam jak na mnie szyty:tak:
Justka u nas na drugi dzień jest zaświadczenie do odbioru;-)

:-):-)

Ja witam.

Niech ten dzień juz się jak najszybciej skończy.:crazy::crazy::crazy:
Niby nie piątek 13tego, ale jednak 13ty i to październik a to dla nas jest dzień pechowy.

Wsiadamy do auta, otwieram okno by wytrzeć lusterka i nagle CHRUP .......... i szyba juz się nie zamkneła ,
jechałam z dziećmi z otwarta szyba a na dwiorze 3 stopnie.

i co z szyba?

Do góry