reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam z kolejną kawką;-)
dzieci już dużo lepiej wczoraj byłam z nimi u lekarza i lekarz stwierdził że to przeziębienie + dodatkowo mateusz ma zapalenie ucha...
pogoda u nas okropna leje i zimno. Teście jechali na wycieczkę do bukowiny tatrzańskiej i dzwonili i mówili że tam jest śnieg
Asia ty jesteś dzielna kobietka więc na pewno sobie poradzisz
Donkat co takiego Julitka zrobiła że Ci tak nerwów naszarpała?
Justyna jak Mateusz zdrowy juz?
dzieci już dużo lepiej wczoraj byłam z nimi u lekarza i lekarz stwierdził że to przeziębienie + dodatkowo mateusz ma zapalenie ucha...
pogoda u nas okropna leje i zimno. Teście jechali na wycieczkę do bukowiny tatrzańskiej i dzwonili i mówili że tam jest śnieg

Asia ty jesteś dzielna kobietka więc na pewno sobie poradzisz

Donkat co takiego Julitka zrobiła że Ci tak nerwów naszarpała?
Justyna jak Mateusz zdrowy juz?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dziewczyny, chorowało któreś z dzieciaczków na szkarlatynę? Wydaje mi się, że Maciuś ma. Jutro do lekarza.
MAJANDRA nie mój młody nie ale ja już u niego trzy razy podejrzewałam

ale na szczęście zawsze się myliłam, ale mojej kuzynki syn miał dostał odpowiedni antybiotyk i było ok.
Edit:
AsiaKC dokładnie tak jak piszesz ważne by wziąć cały antybiotyk

Edit:
AsiaKC dokładnie tak jak piszesz ważne by wziąć cały antybiotyk
majandra
Asia, ale przez te 10 dni nie może chodzić do przedszkola?
Maciuś jest wysypany. Nogi, ręce i policzki. Wcześniej wyglądał jakby go komary pogryzły, teraz bardziej rozlana i czerwona ta wysypka. Temperatura po południu 39. Teraz nie mierzyłam, ale na pewno mniej. Narzekał też na ból brzucha. Język na razie normalny. Rano dzwonię do przychodni.
Maciuś jest wysypany. Nogi, ręce i policzki. Wcześniej wyglądał jakby go komary pogryzły, teraz bardziej rozlana i czerwona ta wysypka. Temperatura po południu 39. Teraz nie mierzyłam, ale na pewno mniej. Narzekał też na ból brzucha. Język na razie normalny. Rano dzwonię do przychodni.
majandra
Wysypka znikła, gorączka znikła. 

Wczoraj w przedszkolu zjadł troszkę buraczków (może od tego ta wysypka). Do lekarza nie idziemy, bo i tak musielibyśmy kombinować z pracą w tym czasie, więc babcia dziś przyjedzie i posiedzą razem.

reklama
Podziel się: