reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Carioca to prosze przekaz Atruviell ze ma sie zglosic tutaj obowiazkowo;-) Bardzo za nia tesknimy.I jeszcze ciekawe co u Tygryska slychac?????? Ma ktoras do niej kontakt?????
Carioca polecam kupic 8 kg wkladu pralke :tak:My kupilismy taka rok temu i pierzemy tam wszystko - posciel,koce,narzuty,dywaniki.A i oszczednosc tez jest bo teraz mam max 3 prania na tydzien bo tyle na raz wchodzi.
Monia nie tylko szkoly strajkowaly ale wszystkie instytucje panstwowe.Ludzie sprzeciwiaja sie podniesieniu wieku emerytalnego i slusznie bo wychodzi na to ze malo kto do tej emerytury dozyje.

U mnie znowu tarczyca daje o sobie znac.Tydzien temu robilam badania,dzisiaj bylam u lekarza i kazal bardziej szczegolowo krew przebadac wiec znowu jestem pokluta.

Lece domek ogarne i za obiadek sie biore.Dzisiaj mam ochote na rybke po grecku.

reklama
Gabdis skrobne dziś do Atru z Twoim poleceniem ;) Czemu musisz zrobić szczegółowe badania? Bierzemy pralke używaną, taką jaką mieli, nie było w czym wybierać, Boscha ładowanego od góry, 6 kg wkładu. Dziś przywiozą. Chciałabym taką dużą, ale teraz nie możemy sobie pozwolić na taki wydatek. Ta Twoja to jaki model?

witam

czytalam Was babeczki na raty, bo ciagle cos...

P jest juz w domku, juz sie nie moge doczekac montowania TV:-)

skonczyl mi sie staz. mam juz umowe:tak:

pozdrawiam was kobietki i zycze milego weekendu!!

Carioca pierwszy raz lekarka zlecila mi zrobic tylko TSH i wynik byl podwyzszony wiec wczoraj zalecila zrobic jeszcze FT3 FT4 i morfologie.A pralke mam Hoover 8kg.Boscha wlasnie mielismy przed hooverem ale poszly lozyska i juz nie warto bylo naprawiac.Ogolnie z pralkami to loteria jest nie zaleznie od marki.

Milego weekendu dziewczynki.

Ostatnia edycja:
to nasza pralka pierze już ok 10lat my ją mamy 4lata a przed nami teście ją mieli nie wiem ile z 5 lat na pewno i jest niezniszczalna niekiedy jej się cos odwidzi i się zawiesi ale jak przesune pokrętło to pierze dalej :tak:

witam z kawką. :-)
D w piątek oparzył stopę kawą i ma okronpną ranę skóra aż mu z palców zeszła a stopa cała puchnie:-(pojechał dzis do lekarza....
Donkat i jak Tv podłączony już?jaką tv wkoncu wybraliście Polsat,N,czy jakąś inną?
Carioca jak tam po spotkaniu z Maraniko?co u Niej? następnym razem jak sie spotkacie przekaż jej pozdrowienia
Justyna ,Nuśka, Agulka hop hop gdzie wy się podziewacie???

witam

Julitka wyzdrowialla, to ja zaczelam smarkac. katar mnie dopadl i migdaly na zmiane bola

wczoraj mielismy Mikolaja. Julitka byla odwazna i nie mogla sie doczekac do momentu, nim go zobaczyla. a jak juz zobaczyla, to...byla panika, placz i wrzask. Małgosia byla najodwazniejsza, porozmaiwlaa z MIkolajem, odebrala prezenty, powiedziala wierszyk. Julcia jak zobaczyla zachowanie Julitki, to tez aczela sie bac, ale umiarkowanie. a moja gwiazda dala popis na calego. po prezent w koncu ja podeszlam a ona niby ze mna, tylko reke ledwo wycianela. niby nie patrzyla na Mikolaja, tylko ciagle byla wtulona w kotres w nas, a za jakis czas, jak juz bylo po wszystkim i szwagier (Mikolaj) wrocil ze sklepu;-) to Julitka mowi: ooo, wujek ma ciapy po Mikolaju:-D:-D:-D . cwaniara jedna!

teraz panikuje, ze Mikolja bedzie jutro w przedszkolu

witam z kawką. :-)
D w piątek oparzył stopę kawą i ma okronpną ranę skóra aż mu z palców zeszła a stopa cała puchnie:-(pojechał dzis do lekarza....

oj, paskudnie. pewnie buta zalozyc nanwet nie mogl. posiedzi troche w domu an zwolnieniu

Donkat i jak Tv podłączony już?jaką tv wkoncu wybraliście Polsat,N,czy jakąś inną?

tak, tak juz podlaczony i do soboty dziala:-). wybralismy w koncu "n"

Carioca jak tam po spotkaniu z Maraniko?co u Niej? następnym razem jak sie spotkacie przekaż jej pozdrowienia

no wlasnie, jak sie trzyma Maraniko?

reklama
Do góry