reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

reklama
Zapisuje sie do klubu :-) musze cos ze soba zrobic bo jak narazie zjadam slodycze jak powietrze :-(

Obecnie: cel:
pas 94cm - kiedys byl 65 wiec jak bedzie 70 to super
biodra 103cm - 100cm ( tak bylo zawsze)
waga 71kg - tak do 58kg

Duzo do zrobienia :zawstydzona/y::sorry2: a co chce to schudnac i pozbyc sie brzuszka po tych 2-ch ciazach.

Od juterka : brzuszki

Hej, to może i ja się do was przyłączę. Od dziś zacznę ćwiczyć i koniec z biszkoptami (tylko dokończę tą paczkę co została, po co mają się zmarnować )

Mój cel to:

zmieścić się w ubrania z przed ciąży (na razie nadal w ciążówkach śmigam)
pas z 88cm do 70cm lub mniej
biodra z 100cm do 94 cm
a z biustem nic nie zrobię bo karmiąc i tak W żadną bluzkę nie wchodzę z moim 75G ale jakby spadło do 70I to bym nie marudziła
a więc do dzieła hula hop do ręki i kręcimy

no tanie nie jest ale naprawdę pomaga ja stosowałam je 2 mc arozstepy miałam masakryczne

Na ile opakowanie starcza?

Laski, które mają już dzieci. Czy biodra wrócą do poprzedniego stanu? Bo ja miałam przed ciążą 90 w biodrach,a teraz ponad 100, jakaś masakra normalnie :baffled:

koncia - to zalezy ile masz tych rozstępów tzn na jakiej powierzchni ciała powiem ci tak ja miałam na całych posladkach i udach i 50 ml kolagenu sliver starczyło mi na 3 tygodnie przy smarowaniu raz dziennie

mi jak sie biodra troszkę rozeszły to juz nie wróciły do poprzedniego stanu teraz juz mi wogóle sie rozlazły ze z 8 wchodzę w 10 a nawet 12

Ostatnia edycja:
Mi sie biodra nie rozeszły ani w pierwszej ani w drugiej ciąży, chodzę w swoich jensach sprzed ciąży

dziewczyny jak wam idzie???????????

ja własnie mam mega ochotę na coś słodkiego:tak: buuuuuuuu mężowi listę zrobiłam na warzywa i owoce:-p plus ciemne pieczywko i twaróg:-D

cwiczenia zaczynam po poludniu jak zjem obiadek co go spalę bo teraz nie mam siły ehhh

Pinka mój właśnie niedawno wrócił z zakupów:-D mam pomidory ogórki zielone sałate marchewki ciemne i chrupkie pieczywo:tak: a w tej chwili zajadam 3 marchewkę;-) gorzej z gimnatyką, bo oprócz wciągania brzucha jeszcze nic nie zrobiłam, ale do końca dnia mam nadzieje że troche kalorii spalę;-)

no i sie zmierzyłam, fotke później zrobie, bo emek rynny zakłada i nie będe mu głowy zawrac, a więc:
pas - 88cm
biust-106
pod biustem 89
talia (a raczej jej brak) 88 cm, plus mega fałd pod pasem wynoszący w obwodzie 100cm:zawstydzona/y:

wszystkim życzę powodzenia i szybkich efektów!

reklama
He, he jakie poważne zamiary macie;) ja narazie zrzuciłam po ciąży 16 kilo i mam zamiar zrzucić jeszcze conajmniej 10;) ale to jeszcze dużo przedemną!!!

Ja osobiście na uda, pośladki, biodra polecam rower. Najlepsze efekty widać po rowerku poziomym ale takie to tylko na siłowni. Chyba ze ktos ma prywatny w domku.

Tak jak Koncia pisała trening cardio jest dla nas w tym momencie bardzo dobry. Rower, bieżnia, orbitrek. Wszystko w odpowiedniej ilości i bez przesady. Z siłowymi cwiczeniami bym się wstrzymała a jeśli już to jakieś delikatne bo jednak po tylu miesiacach oszczędzania sie organizm jest jeszcze osłabiony i wymaga powolnego wprowadzenia.

Hars poleciła mi na rozstępy kosmetyki Palmers (można zamówić na allegro i są stosunkowo nie drogie) i ja po 2 tygodniach stosowania widzę efekty. Zrobiły sie bledsze i bardziej wygładzone. Mam zamiar postosować kilka miesięcy wiec zobaczymy jakie będą efekty;)

Do góry