reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

DObrze ze mnie tknelo i zrobilam sama ten mocz bo za miesiac to bym nie ogarnela juz tego zapalenia.
Bobas byl 4 dni do tylu a teraz jest 3 dni do przodu bo wg usg pokazuje 13t1d

reklama
Ania tak na fundusz :) dobrze ze ma usg u siebie to raczej nie będzie mi dawała skierowania oddzielnego na usg prenatalne... chyba o_O

Kurde a czemu Ci nie robia usg jak bylo podejrzenie jakies ze moga byc blizniaki?

No to Aniu ładnie Ci maluch podrósł;)

Kurdee a mnie tak troche brzuch pobolewa czasami nie mocno ale tak troche jak na okres i krzyz mnie boli ale mam nadzieje ze to normalne i ze to tak dzidzius rosnie.

Nadziejka powiedziała ze jak to bliźniaki to spokojnie zdąży z oceną kosmowkowosci bo do 12 tyg ładnie to widać. i że będzie co ma być i żebym się nie martwila na zapas. .. jak mi mierzyła ciśnienie i zobaczyła tętno moje to kazała mi pić melise o_O ha ha ha

No wiadomo ze nie powinnas sie martwic bo co bedzie to bedzie ;) albo jedna dzidzia albo dwie ale no chyba kazda chcialaby wiedziec na czym stoi , no i moglaby Ci tak po prostu zrobic to usg zeby zobaczyc dzidzie jak rosnie ;) chyba jakas leniwa ona jest;p

Ale boli Cie tak mniej wiecej jakby na okres? Tzn u mnie to nie jest taki bol zebym musiala brac tabletke albo cos ale to po prostu troszke czuje ten brzuch.

reklama
Nadziejka za miesiąc i tak się dowiem :p a i tak nie mam planów żeby cokolwiek jeszcze kupować. ona wychodzi z założenia że nie ma co robić co chwila usg. mówi ze to nie szkodzi ale podczas badania wytwarza się wyższa temp. a zarodek w fazie rozwoju jak to powiedziała nie lubi zmian... w sumie to się na tym nie znam. ale nie plamie nie mam ostrych boli jakiś. .. ciąża była stwierdzona żywa wiec to najważniejsze :)
musze wyluzować po prostu ;)

Do góry