reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa sądzę że gdyby było coś nie tak to lekarka by zauważyła. N nfz to chyba jakoś ze 3 usg robią jeśli się nie mylę. Tylko jak się chodzi prywatnie co co wizytę.

reklama
No dokładnie tak ja wiem ale ja bym chciala wiedziec juuuz hehe ;) Ty to jednak cierpliwa jeestes ;);* widze ze u Ciebie na nfz to tak samo jak u mnie jest trzeba czekac na wizyte nie wiem ile . Ja mam na poczatek kwietnia wizyte i dzisiaj bylam zapisac sie na maj to mnie zapisala na 17 maja dopiero boooze.

Nadziejka no czasami tak zamuli mnie w dole... albo coś zakluje czy ciągnie. .. tez jej powiedziałam ze to nie jest ból taki ze bralabym tabletki a ona ze i tak powinnam wziąć bo rozluźnia ewentualne niepotrzebne skurcze. ze nadal będzie się wszystko ładnie rozciągać ale ze będzie łagodniejszy przebieg no i ze nie będzie mnie to martwić. ...

Ja mam co wizyte na nfz bo tez ma sprzet w gabinecie i daje mi pozniej zdjecie usg z kazdej wizyty. To chyba zalezy od przychodni duzo albo od lekarza.

Życiowa to luz i melisa :)
Czytałam że melisa rumianek i mięta w ciąży nie zaszkodzą ale nie ma co przesadzać z ilością.
Ale np były badania robione i zielona herbata w ciąży jest nie wskazana bo wpływa negatywnie na rozwój układu krążenia u płodu.

Nadziejka ja ten miesiąc chodziłam co tydzień i miałam już trzy usg robione hehehe wiec można powiedzieć limit wyczerpalam. .. a umówić się mogę jako ciężarna praktycznie z dnia na dzień jakby coś się działo :)

reklama
Do góry