reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No u mnie już wysoko siedzi Bąk mały. Po pępku i okolicach jeździła :p nie bede naciskać aż taką psychopatka nie jestem :D poczekam na niego hehe

Anka to widzę ze Cię trzyma złość :)

Kasiu no to lipa straszna . Taki sezon mamy niestety. Mnie na szczęście tfu nic na porządnie nie złapali jeszcze imam nadzieje , ze nie złapie.

reklama
Czesc dziewczynki a u mnie sie stałe rusza ciagle , ale to chyba ze ma dość tej moje j grypy bo ciagle kaszle i sie smarkam ze mnie mięśnie brzucha bolą! Ale jak to mówili grupa trwa 7 dni minimum ! I dziś juz pierwsza noc bez gorączki , ale kaszel katar został :-/ .. Moj mąż ma juz dość mówi ze seksić mu chce hahah No mi tez strasznie , ale cóż ... Moi na 12ta jadą do teściowej na obiad także dziś będę sama :-/

Aha apropo wagi wczorajszej to na starcie ważyłam 56kg przy 167cm , a teraz 62kg w 19tygodniu . Tz jeszczetydIwn temu ważyłam 64 ale prEz tą grypę schudłam 2kg .

Ola nie będziesz sama, jesteśmy z Tobą ;-)

Mnie bardzo denerwuje jak ktoś mówi ze jest gruby, a ma np 170 i waży 50 kg. Mam koleżankę, która ciągle się odchodza. Ma 167 a waży 75 kg, ja jestem szczuplejsza od niej i ciągle chce ze mną rywalizować. Jak się dowiedziała ze jestem w ciąży to powiedziała "wreszcie będziesz grubsza ode mnie "

Kuleczko mój jest też prawie 6 lat młodszy dokładnie 5,5 :)

KasiaMarysia dbaj o siebie, teraz każdego bierze, mi tak wczoraj było źle, zimno a dzisiaj już jest dobrze. I z mężulkiem pogodzeni jesteśmy całkowicie ;)

Wiki mój też dokładnie 5.5 roku :)

Kochana ja widzę , że Ty chyba pierwsza testujesz ? Dobrze , że już pogodzeni:*

Kasia nooo mnie też to wpienia. Mam taką koleżankę co chuda jak patyk a marudzi. Kiedyś ja zgasilam, że nooo jak ja prawie jesteś ro zbladla haha

Hehe brat młodszy bo Wiki tez ma brata 5.5 roku młodszego :)

A mój mąż w moim wieku. Razem do klasy chodziliśmy :p

Ja sienzajelam szyciem. Służyła taki komplecik dla kolegi bo ma też dziecko w drodze :)

Załączniki

• 1459159884573.jpg
    1459159884573.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry