reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej. Ja dopiero dotarlam do łóżka.
Viola ja też czesto na początku mialam śluz kawa z mlekiem. Bobas sie zagniezdza i moze trafiło na jakąś żyłkę.

Piosenka Urszuli: na sen to lata 80te???!!!!???? Obrazilas mnie kobieto bo ja je sluchalam jak chodzilam do liceum hehehe

Ja też sie dzis poklocilam ze swoim.... a później Toska zasikala nam łóżko w sypialni i tak sie poryczalam ze do tej pory mam oczy podpuchniete od placzu...

Jutro dzien swiateczny juz na spokojnie. I dobrze....

Włożyłam sobie ta globulke dopochwowa a musilam umyc jeszcze małej butelke od kaszy i wysunela mi sie chyba ta globulka i teraz mam to wszedzie....nawet i tylku czuje.... bleeee

Dziś jestem 13t2d a apka mi pokazuje 14 tydzien i dla sprawdzenia sciagnelam inna i tez pokazuje 14 tydzien.... nie kumam tego

reklama
Nie nie zostaje u nas bo nie dam rady sama w kominku palić i w piecu a teściowa o 20 dopiero w domu jest codzień, nawet weekandy wiec bez sensu żebym sama siedziała w zimnie. Smutno mi by było samej z psem :)

Będę mieszkać u ojca i brata albo u babci, zalezy jak się będę dpgadywac.

Wiki ja też zazwyczaj wybucham strasznie. Czasem mnie trafia szlak i aż mi się w głowie z nerwów kręci. Chłopy takie są. Mój też dzisiaj jak go proszę o pomoc żeby mi pomógł ze stołem właśnie to ten ok siadł na łóżku i wyciąga ze sodni z kieszeni jakieś badziewie bo on do prania chce dać. Tez juz zaczęłam gwizdka jak czajnik. A ile Twój brat ma lat? Ja mam młodszego o 6 lat .

Ja to jakaś jestem chyba nie poważna bo ja w ogóle w głośne miejsca się boję chodzić :) nawet muzyka w domu mnie denerwuje czy przypadkiem nic się nie stanie. panikara jestem.

No od wczoraj mój synuś się odzywa z brzuszka . po prostu ma zastój czasem , obróci się. Pytałam o to lekarke i mówiła , że to normalne w moim przypadku. Jak zacznę czuć mocno codziennie a nagle nic to mam do niej od razu jechać. Pytałam o detektor , czy warto to odradzala, mówi , że bardziej się nakręcić mogę bo nie znajdę tętna i spanikuje a jak widzicie ja jestem okropna.

Uważajcie dziewczyny na ten sluz. Ja tak jak mówię , strasznie się nakręcac czasem ale akurat w tamtym przypadku ciesze się , że tak drazylam bo wszystko dobrze się skończyło. Lepiej sprawdzić.

Kasia ja zaszłam za pierwszym strzałem ,że tak powiem a jestem zwyczajnie gruba wiec to chyba mity jeśli chodzi o wagowe sprawy :)

Anka znam ten bol, ja brałam we wrześniu globulki i nawet jak polezalam to było średnio :D

A co to tc to 13 i 2 dni to 14 tydzień zaczęty tak jak np ja mam 24 skończone a zaczęłam 25 lat rocznikowo . Ja tego nie mogłam ogarnąć do 17 tygodnia :D teraz mam 20 tydzień 3 dzień i to 21 tc według tej metody i tak też pokazuje apka. A lekarz w kartę zawsze wpisze tydzień skończony czyli w moim przypadku 20.

Ania, no ja sie z apkami zgadzam, jestes w 14 tygodniu, bo 13 juz skonczylas. To tak jak z urodzinami, dziecku po urodzeniu idzie pierwszy rok do momentu pierwszych urodzin, pozniej zaczyna sie drugi rok zycia.... ;-)

Kulka nie widać żebyś była gruba, to znaczy brzuszek ciążowy to normalne, ale po udach np to nie widać.
Któraś z wrześniowek pisała o pasie na brzuch przez który widać bobasa, może lepiej to skoro bardzo się martwisz.
To u mnie już 17;)

KasiaMarysia no wazylam się teraz59 prawie :p nie jestem za chuda nigdy się nie odchudzalam normalnie wyglądam :) wkleję zdj któregoś dnia :)

Viola, pytalas jakie globulki mam i wylecialo mi z glowy. Macmiror Complex 500 , cos takiego :-) i nie przejmuj sie plamieniami, jesli nie jest ich duzo. Jak masz mozliwosc to odwiedz lekarza.

Pas, przez ktory widac bobasa?? Jest cos takiego??

Dzieki fb wiem kiedy kto bierze slub i kto bedzie mial dziecko hehe
Ludzie wstawiaja jakies wpisy typu: Janina Nowak spodziewa sie dziecka

reklama
Do góry