reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to za radami zadzwoniłam do przychodni i ustawilam sobie 3d na rano zamiast normalnej wizyty. Miałam iść w 28 tc ale wszędzie mówią o tym żeby teraz to idę :) 2 stowki to kosztuje ale co poradzisz.

Życiowa jak ja przyszłam to pani pytała czy chce płytkę i musiałam zapłacić 30 zł więcej za taką przyjemność :) kosztuje takie badanie. Ale pamiątka jest :D tez nam wrzucić filmik :D

reklama
Jak będę miała to oczywiście ze się podzielę ale u mnie będzie taki widok którego się boi KasiaMarysia bo to 13 tydz dopiero będzie ;) wiec nie do końca jeszcze dzidzia wygląda jak dzidzia :p

a byłaś ze swoim Kuleczki na tym usg wtedy?
bo ja już powiedział ze 26 mój ma być w pełnej gotowości bo idzie ze mną :p

Mamakulka ty wrzucałem z 13?!?! daj link obejrzę jeszcze raz! ja sądziłam ze to juz później było bo dzidzia taka "ludzka" właśnie :p wiesz o co mi kaman :p

Tak byłam z mezulem ale nie zdziwcie się bo ten bielasik dość ignorowal mojego i mój był trochę urażony bo tylko widział a nic nie słyszał co on mówi.

on będzie musiał mówić głośno bo ja mam niedosluch obustronny wiec mus tak mówić żeby mój go słyszał i mi później mógł przkazac itp. :p będę mu przerywać co chwila jak zignoruje ta wiadomość na początku wizyty. taki mój urok :p głucha ślepa :p

Anka u mnie w aptece sprzedajemy pessary i często trafiają sie pacjentki wiec to dość powszechne. Oby z dzidzia i Toba bylo wszystko ok!
Tatinka moj mąż jest elektrykiem i jak przychodzi wiosna i ludzie zaczynają budowy, remonty instalacji elektrycznej itp to do późnej jesieni nie ma go tez od rana do wieczora. Bo pracuje tez normalnie zawodowo i oprócz tego dodatkowo. No ale dzięki temu mogliśmy kupić działkę i zaczynamy się budować narazie bez kredytu.

reklama
Aniu, u mnie w rodzinie tez obie kuzynki mialy tak samo, rozwarcie szyjki, i spokojnie do rozwiazania dotrwaly bez jazd, bedzie wszystko wporzadku. Najwazniejsze to ze jestes pod dobra opieka!

Ostatnio plakalam na tym filmie Kulki.. jest piekny! <3

Dzisiaj tez plakalam. Bo w Tesco widzialam pampersy i smoczki i ciuszki...

I dostalam okres stulecia. Tabelka jest gdzies? ***** no. Znow pod spod. Jeszcze cykle teraz to mam rozne. 33 ostatnio, 29 jak ten teraz. Dupa.

I zbilam szybe w aucie. Zmienialam wycieraczke i pizglla mi bez piora w szybe. Jeb, pajeczynka sie rozeszla. Fantastycznie! Musze wymienic. 400zl w pizdu....

Do góry