reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Madzia kurde weź nie strasz :p doła wczoraj złapałam...pół wieczoru ryczałam jak sobie Pawła z jakąś laską wyobraziłam ten tego .... fuck! A co do staników to racja , racja , mój lubi bez poduszek :D

Wikii czyli bedziesz miała Wiki ?

Kasiulku nospe weź

Kuleczko jak wpadną z zusu :D

Ola spokojnie, ja robiłam pierw w poniedziałek potem w czwartek i dużo nie wzrosła. Później już wolniej przyrasta :)

A z kim on ma Cię zdradzić? Taka śliczna z Ciebie dziewczyna:)

Mamakulka zapomniałam Tobie odpowiedziec:) tak mam już jednego kochanego syneczka Gabriela:) ma prawie 9 miesięcy i śliczny z niego chlopaczek:)

Załączniki

• 20160327_171452.jpg
    20160327_171452.jpg
    862,8 KB · Wyświetleń: 84
reklama
No Marysienko dla mnie to tragedia z tymi oczami... ja poważnie nie widzę nic. A kupować okulary na 3 miesiące?

No Igi może nie szaleje ale leniwie popukuje :) cieszę się i z tego bo mało czułam. Tutaj sie tak rozbudzil chłopak :)

Ej właśnie na sierpniowkach sie dowiedziałam , ze na l4 może Cię zus sprawdzić :/ No i jak teraz mi wpadną na jame to nie mam kasiory przez miesiąc czaicie? Masakra

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Na l4 lekarz zaznacza czy musisz leżeć czy nie Jeśli nie musisz to mogłaś no na zakupy wyjść albo na wizytę

Kasiuuuu, powodzonka dzis na wizycie! Trzymam kciuki i czekam na wiesci ;**

Jak tak teraz mysle... to imiona mniej wiecej znam, ale nie wszystkie wlasnie, szczegolnie, za co przeppraszam, "nowe" dziewczyny nie do konca pamietam imionaa!

Ze Kulka to Ksenia to pamietam! I bardzo mi sie podooba to imie. I ze Wiki to Madzia tez, ale ze by sie pomieszalo mowiac Madziu do Wiikii to zawsze mowie Wiki ;D
India to Aneta, ale ze jest jesscze druga Aneta, Annette, to India to India ;D
Ja jestem Anna Maria Magdalena, na bierzmowanie wzielam Magda bo baaaardzo mi sie podobalo, i ladnie brzmialo z moimi dwoma pierwszymi ;p

Moze jestem nieoryginalna, ale posobaja mi sie imiona Maja i Lena.

A co do tego, ze Ksenia z mezem nie mowicie sobie po imieniu - too ja z M.tak samo. Znaczy ja czesciej, a on nigdy przez 6 lat nie ppowiedzial do mnie "Aniu" ;D zawsze przezawsze "Anno" , dZiwnieee

KasiuMarysiu Oki:)
W ogóle idę do tego lekarza za dwa tygodnie na to usg i bede tylko do niego chodzić bo ten co idę na usg kazał mi zrobić progesteron czy ciąża się dobrze rozwija
A ten co wczoraj bylam u niego po l4 to mówił zeby nie robić progesteronu tylko beta powie czy się normalnie ciąża rozwija i morfologia czy się dobrze zagniezdzilo co lekarz to inaczej mowi...

Kasia654 chyba każda w ciąży po kolei ten brzuszek jednak czuje :) a tak ogólnie jak się czujesz?

KasiaMarysia no kieeedyś będę miała :) oo słodko jak kotek mruczy do brzuszka, my czasem oglądamy sobie takie śmieszne filmiki z dziećmi małymi i zwierzętami. Czasem mnie rozczulają a czasem rozśmieszają tak że oddychać nie mogę. Ja nie wiem jak mój kot zareaguje kiedyś na dziecko, trochę się o to boje.
A Kicek? Już dobrze całkowicie? Doszedł do siebie?
A ja strasznie czekam aż tak całkowicie zejdziesz się z mężem. Doczekać się nie mogę :p

Madzia ale masz supermana fajnego :) do kogo bardziej podobny?

Pierwsza 11.01 a druga 18.01. Na drugim zdjęciu ta doktorka wpisała że wymiary dziecka odpowiedaja 11t 3 d a to był 12/13 tydzień! na szczęście tydzień później wylądowałam w szpitalu i babka na lepszym usg potwierdziła 14 tydzień.

Załączniki

• 1460101377835.jpg
    1460101377835.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 65
  • 1460101490590.jpg
    1460101490590.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry