reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My z Marysia oglądamy Shreka :)

coś mała ma humoki. .. pewnie dlatego ze zapomniałam ze leciała kraina lodu i się nie złapała na oglądanie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

no to już się wbilas wiec opowiadaj jak ci mija dzień.
ja właśnie zrobiłam sobie kawusie i będę malowała paznokcie... bo nie wiem czemu ale dziś dwa obgryzlam o_O juz dawno się to nie zdążyło wiec musze szybko je pomalować bo juz są wypilowane. ..
jak nie pomaluje to pewnie wszystkie obgrgze :(

Ja miałam tak od dzieciństwa, moja babcia też obgryzała. W lo dziewczyny miały zadbane i ja też przestałam obgryzać , a na studiach odżywki kupowałam (polecam eveline 8w1) i brałam skrzyp.
Ja u stóp dziś malowałam, potem u dłoni zacznę.
Oglądam "Twoja twarz brzmi znajomo, po obiadku dzidzia mocno szaleje :D Jejku aż mi się śmiać chce :)
Tata śpi obok na kanapie ale ma wypieki i martwię się żeby nie był chory :(

Mamakulka my jej nie puszczam bajek z neta. ogólnie to rzadko bajki ogląda. a krainę lodu widziała juz ze trzy razy mam na kompie ale zawsze jak jakaś baja jest ściągnięte to na tv puszczam i oglądamy razem albo przynajmniej się staramy[emoji14]

Jak nie dodaje posta to nie dodaje , a jak doda to trzy razy bo nie pokazuje że dodało także wybaczcie za spam.

Ja oglądałam Krainę Lodu dziś :D

Kuleczko jak nie masz co oglądać to włącz sobie na TVP VOD Rodzinkę.pl albo Licencje na wychowanie:D
Szalało po obiadku :)

Mamakulka da się zrobić z tymi bajkami. jak była młodsza to oglądała więcej.. jak np musiałam iść do WC na parter a ona była na piętrze itp . później jak zostałam z nią sama to siedziała przed tv cały dzień... ja wtedy nie miałam siły nawet na spacer z nią wychodzić. .. :( bardzo ją zaniedbalam w moim odczuciu. dlatego jak się otrzasnelam z tamtych sytuacji to zapanowalam nad wszystkim od nowa[emoji14]czasami nie ogląda bajek przez tydzień dwa i nie ma problemu z tym :) ma inne rozrywki ;)

reklama
Do góry