reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku może będzie ok :**

Dora to oby było spoko :)

Ola napisała mi wiadomość , że wszystko ok i to było zagniezdzenie. Zarodka jeszcze nie ma ale jest pecherzyk :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hhm swoją droga to ja już nic nie kumam z tej natury... Trochę długo zeszło z tym zagnieżdżeniem... To moje analityczne podejście do sprawy zaczyna mnie męczyć.

reklama
Wiki - super :-) cisnienie zeszlo to zaraz maluszka na spokojnie zmajstrujecie :-) tez mi sie lezka w oku zakrecila jak Twojego posta przeczytalam :-)

Dobrze, ze u Oli spoko, ciekawe jak u drugiej Oli.

Dora, daj znac po wizycie jak lelarz zadzialal.

Dzwoneczku, a o ktorej lot??

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wizyty to nie jestem w ciąży wiec podejdę standardowo, bo i tak trzeba to dziadostwo wyleczyć. Wszystko wygląda na to że ten cykl, że tak powiem ...gwizdany będzie...

Dora u Oli taka sytuacja jak u Życiowej :) cykle nieregularne itp.

Ja w końcu w łóżku, długo gadalam z siostra o pierdolach a Ignacy sobie skakał aż m bęben skakał tez :D

Dzień dobry :)
ja wczoraj mamie wysłałam zdjęcie to co wam gdzie widać brzuch hahaha a moja mama w szoku i pyta 'ile ty juz jesteś w tej ciąży? ?!!!??!' szok zaliczyła na mój bęben[emoji14]
oczywiście po raz kolejny kazanie ze mam odpoczywać nie dźwigać itp taki pakiet standardowy hehe

wczoraj jak rozjasnilam te włosy to od razu mam lepszy humor[emoji14]
chociaż wieczorem się źle czułam jakoś. .. plecy mnie bolały i mdlilo mnie i w ogóle jakoś nie tak...
mam nadzieje ze dziś będzie lepiej... za równy tydzień mam wizytę :)

Życzę wam miłego dnia :*

piszcie kochane co tam u was :*

OlaMagda? MałaMi? dowella? halo oo?

AniaH proszę o częstsze wpisy :*

Czarna Madzia :) jak tam staranka?

Nuskaaa? tez coś milczysz ostatnio. ..

dzwoneczku odezwij się. koniecznie jak wyladujesz albo będziesz miała możliwości po prostu :*

India jak tam brzuch? nie boli juz?

Mamakulka :* kiedy wracasz w nasze strony?

Ola21 ciebie to ochrzanie za nie dawanie znaku żadnego. .. martwię się, chociaż wiem ze wszystko juz ok :)

Wiki, KasiaMarysia nasze forumowe zakochance[emoji14]
Kasiu, Viola? co z wami? dziewczynki... nie zoatawiajcie nas :*

jejku jeszcze Anette i Myszunia. .. tez zniknęły. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @<br /><br />Ola 21-1995.......21.........1..........21.03<br />aga4011. ..........26.........4..........22.02<br />Myszuniapp.......29........3..........26.03<br />dowela. ............27.........1..........01.04<br />tatinka...............33.........2..........04.04<br />Mariolka............27.........2..........09.04<br />Nuśkaaa............24.........1......... 10.04<br />Mamuniol..........31..........3..........14.04<br />MałaMi90...........26.........3..........18.04<br />Wiiktoriiaaa.......24.........1...........02.05<br />Aniaa_H............23.........1...........03.05<br />Dora032............33.........2...........03.05<br />Anna25.......35..........3.........03.05<br /><br /><br />NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU<br /><br />Mamakulka.......24......1.......13.08.216-->22 t<br />OlaMagda..........34.....4.......05.09.16-->18<br />KasiaMarysia....23......1.......09.09.16. 18td 2 d<br />Nadziejka96.....19........2.....12.09.16-->17t 2d<br />India9..............30........2......13.10.16-->13t 3d<br />dzwoneczek.....30........2......20.10.2016-->11t3d<br />Życiowa............28.......2.......03.11.16-->12t<br />Viola150...........30.......2......12.11.16--> 6t 2d<br /><br />Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie wessalo nasze baby. Gdzie jesteście?

Ja wracam w soboteeeee mieliśmy z mężem jeszcze chłopców pilnować od mojej siostry ale jednak nie trzeba i moj mąż chce jak najszybciej wracać bo impreza po drodze :)

Dzisiaj w końcu spełnię moja ciążowa zachcianke i kupię sobie sukienki :D chce takie jakby hipi do rajstop fajnych i kurtki pseudo skórzanej i balerinki :) odbija mi.

Życiowa coś ten rok obfituje w takie duże brzuchy powiem Ci. Jak patrzyłam na fora gdzie laski wstawiają to mają bebenki jak trza!

Ja pon śniadaniu pies wysrany hehe leżę i nasluchuje małego. Dałam mu kinder czekoladę jeden pasek ale on ma w nosie w sumie takie rzeczy. Woli cukinię. Prawdziwy synuś mamusi <3
Wczoraj aż brzuch skakał :D

Nadziejka a ty co?
jak tam fasolka? jak się czujesz? doczekalas się ruchów?

tatinkaaa nie mogę się doczekać aż spadniesz na dol z Kasią i Ola :D

reklama
Do góry