reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka to super ze u Oli ok!
prawdziwa implantacja :D
a czemu nie napisała tutaj :(

dzwoneczku będzie dobrze trzymam kciuki żeby jutro już było ok na lotnisku. a powód jakiś podają?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki - super :-) cisnienie zeszlo to zaraz maluszka na spokojnie zmajstrujecie :-) tez mi sie lezka w oku zakrecila jak Twojego posta przeczytalam :-)

Dobrze, ze u Oli spoko, ciekawe jak u drugiej Oli.

Dora, daj znac po wizycie jak lelarz zadzialal.

Dzwoneczku, a o ktorej lot??

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze.... Taki strajk na lotnisku to powazny problem. Wydaje mi sie, ze beda szybko starali sie rozwiazac sytuacje, w koncu paraliz lotniska wiaze sie ze stratami. Badz dobrej mysli, do rana powinno byc ok.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiuMarysia - Ziemniaczek to mój synek:) a ziemniak bo oglądaliśmy z mężem śmieszna bajkę " Ziemniak ostatnie starcie" i tak wymyśliłam:) nie fasolka ani kropek tylko ziemniak:))
Wiki - pewnie seks był cudowny?:D
Tatinka - nie odpoczelam bo mnie mąż znowu dopadł:/

reklama
haha madzia:)ciesze sie ze apetyt dopisuje!!:)

dzwoneczku jedz rano na lotnisko ale nie denerwuj sie!:)bedzie dobrze!!ogarna sprawe pewnie jeszcze dzis!idz sie lepiej wyspac!!
a ja dzis myslalam o naszej kasi..ciekawe jak tam u niej:)
olu a ktory to teraz tydzien?dobrze ze wszystko dobrze i ze pecherzyk juz jest:)trzymam kciuki zeby cala ciaza ci dobrze przebiegla:)

Do góry